Au fost efectuate 1.008 teste luni și marți iar o a patra rundă de testare va avea loc joi și vineri când în jur de 60 de persoane de la fiecare club vor fi testate.
Nu se știe încă dacă noile teste pozitive provin de la jucători, staff sau ambele - sau dacă testele pozitive sunt de la persoanele care au fost depistate pozitiv în prima rundă și s-au întors după ce s-au autoizolat șapte zile.
”Premier League confirmă că luni 25 mai și marți 26 mai au fost testate 1008 persoane pentru COVID-19. Dintre acestea, patru au fost depistate pozitive de la trei cluburi diferite. Jucătorii sau membri ai staff-ului care au fost depistați pozitivi se vor autoizola pentru șapte zile. Anterior, între 19 și 22 mai au fost testate 996 de persoane pentru COVID-19, dintre care două au fost depistate pozitiv de la două cluburi”, se arată într-un comunicat al Premier League.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38

Premier League revine

Într-un comunicat oficial postat de Premier League după întâlnirea celor 20 de cluburi s-a anunțat că "echipele se pot antrena acum ca un grup complet și pot să facă tackling-uri, însă trebuie minimizate contactele care nu sunt necesare. Prioritatea Premier League este sănătatea și bunăstarea tuturor participanților".
În urma acestei decizii, singurul lucru care a mai rămas este stabilirea datei la care va reveni competiția, cel mai probabil 19 iunie. Astfel, echipele vor avea mai bine de 3 săptămâni de antrenamente normale înainte să aibă loc partide oficiale. Partidele se vor juca fără spectatori, lucru ce ar putea afecta felul în care cei de la Liverpool vor sărbători titlul.
Cluburile s-au întors săptămâna trecută la antrenamente cu grupuri de maxim 5 jucători care putea să se pregătească timp de 75 de minute, respectându-se distanțarea socială. Au avut loc deja mai multe serii de testări pentru coronavirus iar aceste testări vor continua de 2 ori pe săptămână până la reînceperea campionatului.
Premier League a fost suspendat la începutul lunii martie, rămânând să se dispute 92 de partide în lunile iunie și iulie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824606.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20