În ciuda tuturor incertitudinilor din această perioadă, Liverpool continuă să plănuiască pentru momentul în care fotbalul își va reveni după pandemia de coronavirus. Teoretic, în 11 săptămâni ar urma să înceapă perioada de transferuri. La finalul lunii iunie se vor încheia contractele a numai puțin de 69 de jucători din Premier League iar sezonul actual ar putea să fie în plină desfășurare în acel moment!
Cu toate astea, Liverpool este gata să se despartă de 4 jucători în această vară. Adam Lallana este cazul cel mai cunoscut - mijlocașul englez mai are contract până în vară și este dorit de Leicester și Arsenal. Există posibilitatea ca Lallana să rămână mai mult la Liverpool în funcție de decizia luată cu privire la jucătorii care se apropie de finalul contractului - o variantă vehiculată este ca acest contracte să fie prelungite de comun acord cu câteva săptămâni, astfel încât să fie decalată perioada de transferuri cât timp sezonul va fi în curs. Însă în ceea ce îl privește pe Lallana, lucrurile sunt certe - despărțirea de Liverpool reprezintă o chestiune de timp.
În aceeași situație contractuală cu Lallana este și Nathaniel Clyne. Fundașul dreapta a suferit o accidentare gravă în vara trecută și a ratat toată stagiune. Înțelegerea lui cu Liverpool va expira în vară și nu va fi prelungită.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Doi jucători din actualul lot care vor fi vânduți sunt Xherdan Shaqiri și Dejan Lovren. Mijlocașul elvețian a fost dorit în iarnă de Sevilla și Roma, însă Klopp a dorit să-l păstreze pentru a nu investi într-un înlocuitor. Însă la vară lucrurile se vor schimba, Kai Havertz fiind jucătorul pe care Klopp îl vrea la Liverpool în locul lui Shaqiri. Lovren a fost titular în 9 partide de Premier League în acest sezon când Joel Matip și Joe Gomez au fost indisponibili, însă cu toți apți de joc, sârbul este văzut ca a 4-a variantă. Lovren a fost în negocieri vara trecută cu AS Roma iar despărțirea la vară pare o certitudine, scrie Liverpool Echo.

Vestea proastă primită de Klopp

Una dintre mutările așteptate de Liverpool în această perioadă era legată de staff - medicalul principal al echipei, Andrew Massey, a plecat la FIFA pe 1 martie, lucru cunoscut încă din luna decembrie. Înlocuitorul urma să fie Gary O'Driscoll cel care ocupă această poziție la Arsenal. Dacă negocierile păreau finalizate, O’Driscoll s-a răzgândit în ultima clipă și va rămâne la Arsenal, acolo unde a fost lăudat pentru modul în care a gestionat criza provocată de coronavirus după ce Mikel Arteta a fost testat pozitiv, rămânând însă singurul din club în această situație.
La Liverpool a fost promovat Jim Moxon ca interimar în această poziție, el fiind doctorul academiei până acum. El este sprijinit de Philipp Jacobsen și Sarah Lindsay, aceasta din urmă fiind soția lui Massey. În trecut, Moxon îi dădea raportul lui Massey iar acesta către Michael Edwards, directorul sportiv al clubului.
În urma refuzului final al lui O’Driscoll, Michael Edwards a demarat operațiunea de recrutare a unui nou șef al departamentului medical la Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53