Pogba a bifat apariția cu numărul 100 în Premier League la meciul cu Arsenal de luni. Mijlocașul francez a ratat acțiunea de la club și națională cu o accidentare suferită la gleznă. În vârstă de 26 de ani, Pogba a primit o mulțime de critici de când a revenit pe Old Trafford, devenind cel mai scump jucător din lume când a părăsit Juventus în 2016. Pogba este în continuare omul cheie pentru Manchester United – un jucător world-class, capabil să câștige meciuri preluând inițiativa atunci când se află la cel mai bun nivel al lui.

Paul Pogba, mijlocașul care le face pe toate

Pogba a înscris în Serie A opt goluri în fiecare dintre cele două sezoane petrecute la Torino, dar de când a revenit la United și-a îmbunătățit recordul la finalizare, probabil și pentru că el este omul care transformă loviturile de la 11 metri pentru diavolii roșii. Pogba a înscris 24 de goluri în cele 99 de apariții în Premier League, apariții care includ și trei meciuri înainte ca el să plece de la United, incapabil fiind de a intra în planurile lui Alex Ferguson. În primele 100 de meciuri din Serie A, Pogba a înscris de 22 de ori, deci eficiența lui în fața golului a suferit o ușoară creștere. De fapt, de când Pogba a revenit la Manchester United, doar trei mijlocași au înscris mai multe goluri în Premier League: Dele Alli (32), Christian Eriksen (27) și Gylfi Sigurdsson (26).
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Pogba poate fi foarte eficient din toate privințele. El a fost direct implicat în 49 de goluri la Manchester United (goluri + pase de gol). În 99 de apariții în Premier League, Pogba a oferit 25 de pase de gol. Prin comparație, în 100 de meciuri jucate în tricoul lui Juve, Pogba a oferit doar 11 pase de gol. În orice caz, există o statistică ce indică faptul că Pogba joacă pentru o echipă mai slabă a lui United decât atunci când o făcea pentru Juve. Procentajul lui de câștig în 99 de meciuri în Premier League este de 57%, comparând cu 71% în primele 100 de meciuri din Serie A. Oricât de bun ar fi Pogba, el nu le poate face pe toate de unul singur.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53