Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba a dezvăluit la ce club uriaș visează să joace. United nu i-a propus prelungirea acordului

Nicu Savin

Actualizat 08/10/2020 la 20:03 GMT+3

Aflat la acțiunea naționalei Franței în această perioadă, Paul Pogba a dezvăluit într-o conferință de presă că deocamdată Manchester United nu i-a propus prelungirea contractului și a admis faptul că a juca pentru Real Madrid este un vis al său.

Paul Pogba a declarat că Manchester United nu i-a propus deocamdată prelungirea contractului

Credit imagine: Getty Images

Contractul lui Pogba cu Manchester United expiră în vara anului viitor și au existat multe speculații că mijlocașul francez nu va mai continua pe Old Trafford din sezonul viitor. Recent, impresarul campionului mondial, Mino Raiola, a acuzat clubul englez de "lipsă de viziune sportivă" și este din ce în ce mai sigur că francezul își dorește o altă aventură.
Pogba a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă că până acum nu a fost abordat de Ed Woodward, președintele lui United, în vederea prelungirii contractului: "Nimeni nu mi-a spus nimic. Nu am vorbit cu Ed Woodward. Nu am vorbit despre un nou contract. În acest moment, sunt la Manchester și mă concentrez să mă întorc la cea mai bună formă. Cred că va exista un moment în care clubul va veni să vorbească cu mine. Până acum, nu s-a întâmplat nimic. Nu pot să vorbesc despre ceva ce nu știu."

Paul Pogba: "Este un vis pentru mine să joc la Real Madrid"

Mijlocașul francez a declarat că se simte bine la United, dar a lăsat de înțeles că i-ar surâde o mutare la Real Madrid: "Da, tuturor jucătorilor de fotbal le-ar plăcea să joace pentru Real Madrid. Este un vis pentru mine, de ce nu într-o zi?"
Manchester United a avut un start ratat de sezon și a suferit un eșec rușinos în fața lui Tottenham în etapa a 4-a din Premier League, aflându-se momentan pe poziția a 16-a în clasament.
"Sunt la Manchester și îmi iubesc clubul. Joc la Manchester, mă simt bine și vreau să fac totul pentru a pune clubul acolo unde merită. Voi da totul la maxim, la fel ca și colegii mei.", a adăugat Pogba.
Mijlocașul francez a jucat o jumătate de oră în meciul amical pe care naționala Franței l-a câștigat aseară la scor, 7-1, în fața Ucrainei. Pentru echipa lui Dechamps urmeză duelurile din Liga Națiunilor, cu Portugalia (acasă-11 octombrie) și Croația (deplasare-14 octombrie).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo