Contractul lui Pogba cu Manchester United expiră în vara anului viitor și au existat multe speculații că mijlocașul francez nu va mai continua pe Old Trafford din sezonul viitor. Recent, impresarul campionului mondial, Mino Raiola, a acuzat clubul englez de "lipsă de viziune sportivă" și este din ce în ce mai sigur că francezul își dorește o altă aventură.
Pogba a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă că până acum nu a fost abordat de Ed Woodward, președintele lui United, în vederea prelungirii contractului: "Nimeni nu mi-a spus nimic. Nu am vorbit cu Ed Woodward. Nu am vorbit despre un nou contract. În acest moment, sunt la Manchester și mă concentrez să mă întorc la cea mai bună formă. Cred că va exista un moment în care clubul va veni să vorbească cu mine. Până acum, nu s-a întâmplat nimic. Nu pot să vorbesc despre ceva ce nu știu."

Paul Pogba: "Este un vis pentru mine să joc la Real Madrid"

Premier League
Pogba, mesaj revoltător în urma acuzelor că l-a ignorat total pe Solskjaer după meciul cu Liverpool
IERI LA 13:15
Mijlocașul francez a declarat că se simte bine la United, dar a lăsat de înțeles că i-ar surâde o mutare la Real Madrid: "Da, tuturor jucătorilor de fotbal le-ar plăcea să joace pentru Real Madrid. Este un vis pentru mine, de ce nu într-o zi?"
Manchester United a avut un start ratat de sezon și a suferit un eșec rușinos în fața lui Tottenham în etapa a 4-a din Premier League, aflându-se momentan pe poziția a 16-a în clasament.
"Sunt la Manchester și îmi iubesc clubul. Joc la Manchester, mă simt bine și vreau să fac totul pentru a pune clubul acolo unde merită. Voi da totul la maxim, la fel ca și colegii mei.", a adăugat Pogba.
Mijlocașul francez a jucat o jumătate de oră în meciul amical pe care naționala Franței l-a câștigat aseară la scor, 7-1, în fața Ucrainei. Pentru echipa lui Dechamps urmeză duelurile din Liga Națiunilor, cu Portugalia (acasă-11 octombrie) și Croația (deplasare-14 octombrie).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
IERI LA 06:43
Premier League
Scholes cere ca un jucător al lui Solskjaer să nu mai joace vreodată pentru United
25/10/2021 LA 07:43