Paul Pogba a avut evoluții oscilante în ultimii ani la Manchester United, iar surse apropiate francezului au semnalat că viitorul acestuia este departe de Old Trafford. Mino Raiola, celebrul impresari italian care îl reprezintă pe Pogba a făcut mai multe declarații care indicau o eventuală despărție a mijlocașului de United.
"Pot spune că totul s-a terminat pentru Paul Pogba la Manchester United. Are nevoie de o nouă echipă, de o schimbare de aer.", spunea Mino Raiola în urmă cu câteva luni.
Pogba a declarat în urmă cu câteva zile că nu dorește să să se gândească momentan la viitorul său, insistând că se concentrează pe Campionatul European, dar a recunoscut că deocamdată nu a primit o ofertă de prelungire a contractului care va expira în vara anului viitor.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
"Mi-a mai rămas un an de contract, toată lumea știe asta. Nu au existat propuneri concrete de prelungire. Sunt încă la Manchester United, dar acum sunt concentrat pe EURO și nu vreau să discut despre asta.", a spus Pogba acum câteva zile.

Paul Pogba ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League

Jurnaliștii de la Daily Mail notează că United este hotărâtă să-l păstreze pe Pogba la club, iar pentru asta îi pregătesc un contract care cu greu va putea fi refuzat.
Conform sursei citate, United îi va propune lui Pogba un contract pe 5 sezoane, cu un salariu săptămânal de 400.000 de £, ceea ce l-ar transforma în cel mai bine plătit fotbalist din Premier League. Venitul actual al lui Pogba este de 300.000 de £ pe săptămână.
Astfel, oferta lui United ar putea fi cu greu egalată de vreun alt club din Europa care se gândește să-l înregimenteze pe francez. Poate doar PSG ar avea forța necesară de a face o ofertă asemănătoare, între reprezentanții jucătorului și cei ai clubului parizian existând deja câteva contacte de dată recentă. Real Madrid sau Juventus sunt celelalte echipe de care numele mijlocașului de 28 de ani a fost legat în ultima perioadă.
Totuși, există și varianta ca Pogba să rămână încă un sezon la United, după care să semneze din postura de jucător liber cu un alt club, ceea ce i-ar aduce cu siguranță o primă de instalare consistentă.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53