Manchester United este liderul surpriză din Premier League. Echipa lui Solskjaer a revenit pe primul loc după victoria cu 2-1 obținută la Fulham grație golului superb reușit de Paul Pogba de la marginea careului. Astfel, diavolii au un avans de două puncte la vârful clasamentului, cu toate că Manchester City mai are de jucat restanța cu Everton.
Chiar dacă Pogba a marcat golul victoriei, Edinson Cavani a fost cel care a adus egalarea după ce a profitat de o greșeală a lui Areola.
Cavani a ajuns la United la 33 de ani și mulți au considerat că uruguayanul se apropie de finalul carierei, însă fostul vârf al lui PSG s-a dovedit a fi un pericol constant pentru adversarii săi din Premier League, având un instinct de ”killer” în atac de care diavolii aveau nevoie.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Paul Pogba, despre Edinson Cavani

”Toată lumea știe că Edi este un atacant top-class și sunt puțini ca el în toată lumea, iar noi am avut șansa să îl aducem. Știm că cele mai grele goluri sunt ca acelea marcate de el cu Fulham”, a declarat Pogba pentru canalul lui Manchester United, MUTV.
”Avem jucători talentați - Anthony Martial, Rashy și Mason, ei pot șuta din afara careului - dar nu au această experiență pe care o are Edi, nu au aceeași calitate ca Edi”, a afirmat Pogba.
Cred că ne completăm între noi iar Edi își poate arăta clasa așa cum a făcut-o. Acelea sunt golurile de care aveam nevoie. Este unde trebuie la momentul potrivit ca să ajute echipa să câștige
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52