Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba își dorește să continue la Manchester United, anunță Daily Mail

Cosmin Cioboata

Publicat 09/07/2020 la 14:12 GMT+3

Paul Pogba își dorește să semneze prelungirea contractului cu Manchester United, datorită jocului promițător al formației pregătite de Ole Gunnar Solskjaer din ultimele meciuri, anunță Daily Mail.

Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

În ciuda zvonurilor că Real Madrid ar încerca în continuare să-l transfere pe Pogba, se pare că mijlocașul francez are alte planuri. Presa engleză susține că internaționalul de 27 de ani, al cărui contract expiră în 2021, s-a râzgândit în privința viitorului său și își dorește să continue pe Old Trafford, alături de Bruno Fernandes, Rashford, Greenwood sau Martial, coechipieri cu care s-a înțeles excelent pe teren în ultimele etape din Premier League.
În urmă cu 2 sezoane, Pogba părea decis să plece de la United, ca urmare a jocului modest propus de "diavoli" sub comanda lui Jose Mourinho. Lucrurile s-au schimbat odată cu sosirea lui Bruno Fernandes pe Old Trafford, la începutul anului. Portughezul este considerat jucătorul care îi lipsea lui United în faza ofensivă, iar prestațiile sale l-au impresionat pe Pogba.
În același timp, pofta de joc incredibilă a lui Rashford, Greenwood și Martial, care au marcat împreună 55 de goluri în sezonul actual, l-au convins pe Pogba că formația de pe Old Trafford are potențialul să facă din nou performanță în cupele europene, motiv pentru care este hotărât să rămână la United.

Pogba: "Este minunat să urmărești jocul lui Manchester United"

Potrivit Daily Mail, Pogba este dispus să înceapă negocierile pentru un nou contract la Manchester United.
Este minunat să-i urmărești pe Bruno (n.r. - Fernandes), Rashford, Martial și Mason (n.r. - Greenwood). Îmi place jocul lor, precum și faptul că înscriu goluri. Trebuie să-i aplauzi pentru că reușesc lucruri minunate. Mă fac să mă bucur de fotbal. Ca să ajungem din nou o echipă de top, trebuie să uităm de ultimul meci. Chiar dacă am jucat foarte bine, trebuie să ne concentrăm pe următoarea partidă. Ne dorim să progresăm de la meci la meci. Aceasta este mentalitatea clubului și așa a fost dintotdeauna. Niciodată nu ne-am mulțumit cu un trofeu sau cu 1, 2, 10 meciuri câștigate. Mereu ne-am dorit mai mult, iar pentru asta Manchester United este cel mai puternic club din Anglia, după părerea mea. | Paul Pogba
În prezent, Paul Pogba câștigă 290.000 de lire/lună la United, adică 7,75 milioane de lire/sezon. În plus, campionul mondial din 2018 încasează 2,87 milioane de lire din drepturi de imagine și 3,78 milioane de lire din bonusul de loialitate.

Pogba, 3 trofee cucerite alături de Manchester United

Transferat de Manchester United de la Juventus în urmă cu 4 ani, în schimbul a 105 milioane de euro, Pogba a bifat 155 de apariții pentru formația de pe Old Trafford, în toate competițiile. Starul francez a înscris 31 de goluri și a oferit 33 de assist-uri, reușind să cucerească 3 trofee: Cupa Ligii, Supercupa Angliei și Europa League.
Cu 5 meciuri rămase până la finalul sezonului, Manchester United se află pe poziția a 5-a în Premier League, la 4 puncte în spatele lui Leicester, ultima echipă aflată pe loc de Champions League. "Diavolii" se pot apropia la o singură lungime de formația lui Brendan Rodgers dacă vor câștiga duelul cu Aston Villa. Meciul de pe Villa Park (azi, ora 22:15) va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo