Astăzi, cotidianul englez The Sun, citând surse din presa din Orientul Mijlociu, a informat că Paul Pogba ar fi urmat să se retragă din naționala Franței din cauza declarațiilor făcute de președintele francez Emmanuel Macron cu privire la terorismul islamist.
Macron a descris asasinarea unui profesor francez drept ”un atac terorist islamist”, profesorul Samuel Paty fiind decapitat de către un tânăr de doar 18 ani, care a fost ulterior împușcat de poliție. Profesorul arătase elevilor săi caricaturile Profetului Muhammad, cele care făcute de Charlie Hebdo și au dus la atacul terorist de la sediul redacției din 2015.
Pogba, care s-a convertit la Islam în 2011, ar fi găsit această formulare drept inacceptabilă și ar fi decis să se retragă de la națională, conform The Sun. Nimic mai fals însă - francezul a dezmințit aceste informații pe care le-a numit ”fake news”.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 19 ORE

Paul Pogba va da în judecată The Sun

”Așadar The Sun a comis-o din nou... au publicat informații 100% false despre mine, lucruri pe care eu nu le-am spus niciodată. Sunt indignat și furios. Chiar șocat că unele persoane din presă se folosesc de mine pentru a face titluri total false pe un subiect atât de sensibil și implică și naționala în asta”, a scris Pogba pe contul său de Instagram.
”Sunt împotriva tuturor formelor de teroare și violență. Din păcate, unele persoane din presă nu acționează responsabil atunci când scriu știrile și abuzează de libertatea presei, fără să verifice dacă ce scriu sau reproduc este adevărat. Se creează un lanț de zvonuri fără să conteze cum afectează viețile oamenilor. Voi lua măsuri legale împotriva celor care au publicat și răspândit astfel de informații 100% false”, a continuat francezul.
”Și cu privire la The Sun, cărora de obicei nu le pasă deloc: unii dintre voi probabil ați fost la școală și vă amintiți cum profesorul vă spunea să vă verificați mereu sursele, să nu scrieți fără să fiți siguri. Dar, hei, se pare că ați făcut-o din nou, pe un subiect foarte serios, să vă fie rușine!”, a completat Pogba.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 19 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22