De Gea s-a accidentat în timpul partidei disputate de Spania în Suedia marți. ”David are nevoie să facă o radiografie. Cred că va lipsi. Pare destul de clar”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer într-un interviu acordat Sky Sports.
Cu David de Gea absent, Sergio Romero va juca primul meci din acest sezon de Premier League – argentinianul a mai jucat doar în Europa League și Cupa Ligii în această stagiune.
Spaniolul se alătură astfel listei de indisponibili de pe Old Trafford, alături de Paul Pogba și Jesse Lingard, despre ei doi Solskjaer concluzionând că ”nu au nicio șansă să joace”.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM O ORĂ
Pogba a lipsit din cinci din ultimele șapte meciuri ale lui United din cauza unei probleme la gleznă și după ce francezul a petrecut o parte din pauza internațională la recuperare în Dubai, Solskjaer a dezvăluit că nu totul a mers conform planului.
Solskjaer a declarat: ”Paul s-a accidentat, s-a întors și a lucrat din greu. A jucat câteva meciuri, poate că a jucat cu durere”.
”A făcut o radiografie după meciul cu Arsenal și poate avea nevoie de câteva săptămâni pentru a se recupera, sper că nu va lipsi prea mult, dar nu va fi prezent la acest meci, nu”, a afirmat norvegianul.
Există și vești bune pentru United. Martial, Shaw și Aaron Wan-Bissaka sunt așteptați să se întoarcă la meciul cu Liverpoool: ”Nu pot să spun cine va fi 100% recuperat, pentru că s-ar mai putea întâmpla ceva. Dar să sperăm că Aaron și Anthony vor rezista la toate antrenamentele din această săptămână și vor fi disponibili. Dacă vor juca jumătate de meci sau 30 de minute nu știu, dar vom vedea la ce nivel sunt”, a declarat Solskjaer.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16