Pogba nu a mai jucat pentru United de la egalul 1-1 în fața lui Arsenal de la sfârșitul lui septembrie după ce s-a accidentat mai devreme în acest sezon împotriva lui Southampton.
Pogba nu a fost prezent la victoria cu 3-1 de la Norwich a lui Manchester United iar Solskjaer a recunoscut după meci că mijlocașul de 26 de ani este departe de a fi apt.
”Nu cred că îl vom vedea până în decembrie. Va fi indisponibil mai mult timp. Are nevoie de timp pentru a se recupera complet așa că nu cred că se va întoarce prea curând, poate cu Sheffield United după pauza internațională dar cel mai probabil în decembrie”, a declarat norvegianul.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2019/08/19/2658442.jpg
După ce a fost întrebat de ce va absenta Pogba atât de mult, Solskjaer a răspuns: ”Nu sunt medic, dar există o accidentare iar acest lucru necesită timp. Nu are rost să mai vorbim de asta pentru că nu va fi pe teren să ne ajute”.
”Paul a fost excepțional și el este mijlocașul creativ de care avem nevoie, dar acum ține de ceilalți să se ridice la nivelul așteptărilor”, a precizat Solskjaer.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Ferdinand îl apără până în pânzele albe pe un jucător al lui Untied: "Taci, vorbești prostii!"
ACUM O ZI
Premier League
Carragher și Ferdinand, contre din cauza lui Ronaldo: "Încă ești supărat că nu a dat mâna cu tine?"
IERI LA 05:49