Într-un interviu acordat Sky Sport în Italia, Raiola a afirmat că Pogba este un jucător cheie pentru Manchester United și că face parte din planurile de viitor ale clubului.
Pogba mai are mai puțin de un an rămas în contractul său actual și înainte de pandemia de coronavirus a fost subiectul unor zvonuri conform cărora ar fi plecat la Real Madrid sau chiar la fostul său club, Juventus. Însă Raiola a declarat că vor începe în curând negocierile pentru un nou contract pe Old Trafford.

Viitorul lui Pogba este pe Old Trafford

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
”Pogba rămâne la Manchester United și cred că vor să-i extindă contractul. El este esențial pentru proiectul lor și nu vor accepta nicio ofertă pentru el în această vară. Chiar și în ultimii ani, United nu a fost niciodată dispusă să înceapă discuțiile pentru o plecare a sa”, a declarat Raiola.
”Nu este genul care să creeze controverse. Trebuie să fim calmi, mai ales într-un astfel de moment și vom vedea cum se mișcă lucrurile. Vom negocia pentru o prelungire a contractului foarte calm, fără stres. Vom continua discuțiile”, a precizat el.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24