Într-un interviu acordat Sky Sport în Italia, Raiola a afirmat că Pogba este un jucător cheie pentru Manchester United și că face parte din planurile de viitor ale clubului.
Pogba mai are mai puțin de un an rămas în contractul său actual și înainte de pandemia de coronavirus a fost subiectul unor zvonuri conform cărora ar fi plecat la Real Madrid sau chiar la fostul său club, Juventus. Însă Raiola a declarat că vor începe în curând negocierile pentru un nou contract pe Old Trafford.

Viitorul lui Pogba este pe Old Trafford

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
”Pogba rămâne la Manchester United și cred că vor să-i extindă contractul. El este esențial pentru proiectul lor și nu vor accepta nicio ofertă pentru el în această vară. Chiar și în ultimii ani, United nu a fost niciodată dispusă să înceapă discuțiile pentru o plecare a sa”, a declarat Raiola.
”Nu este genul care să creeze controverse. Trebuie să fim calmi, mai ales într-un astfel de moment și vom vedea cum se mișcă lucrurile. Vom negocia pentru o prelungire a contractului foarte calm, fără stres. Vom continua discuțiile”, a precizat el.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31