Diavolii roșii păreau să fie favoriți pentru a-l convinge pe Haaland să meargă pe Old Trafford în ianuarie, în principal datorită relației lui Ole Gunnar Solskjaer cu el de la Molde.
Însă, după ce a marcat 28 de goluri în 22 de meciuri la Red Bull Salzburg în prima jumătate a sezonului, el a decis să meargă la Borussia Dortmund. Superstarul norvegian a marcat de 13 ori în 15 partide pentru noua sa echipă.
United l-a adus în schimb pe Bruno Fernandes, care a dezvoltat o relație extraordinară cu Martial, Rashford, Pogba și Greendwood care a revitalizat clubul. Diavolii au marcat 14 goluri de la revenirea fotbalului.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Scholes nu înțelege de ce United nu l-a adus pe Haaland

Când a fost întrebat dacă United ar trebui să facă tot ce poate pentru a-l aduce pe Haaland, Scholes a răspuns: ”Da. Știți ceva, când erau toate discuțiile, eu nu-l văzusem mult, dar când a revenit fotbalul german și l-am urmărit, m-am întrebat de ce United nu a plătit oricât ar fi cerut Salzburg pentru el?”.
”Joacă atât de bine, este încă tânăr și este un marcator pur sânge. Este foarte rapid, are un ritm foarte bun. Este mare, are o prezență aparte pe teren și marchează - lucrurile acestea sunt de neprețuit”, a adăugat Scholes.
”Uitându-mă în urmă.. cred că încă ar putea fi adus, cine știe. Dar United va trebui să plătească foarte mult pentru el. Și ce? Pare că merită”, consideră Scholes.

Tatăl lui Haaland a explicat de ce fiul să nu a mers la Man United

”Poate că i-ar fi fost bine și acolo dacă am fi ales calea grea. Nu vom ști niciodată. Dar suntem mulțumiți cu ce a ales”, a declarat Alf-Inge Haaland.
”Trebuie să mergi undeva unde tot clubul te dorește, nu doar antrenorul. Cred că acesta este cel mai important lucru, pe lângă situația clubului din ultimii cinci ani și direcția generală a echipei. Este periculos să semnezi doar pentru un antrenor, pentru că el poate fi dat afară”, consideră el.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11