Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Scholes o critică pe United pentru ratarea unui transfer care ar fi făcut-o de neoprit

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/07/2020 la 08:20 GMT+3

Paul Scholes nu înțelege de ce Manchester United nu a făcut tot ce a putut pentru a-l aduce pe Old Trafford pe Erling Haaland.

Paul Scholes

Credit imagine: PA Sport

Diavolii roșii păreau să fie favoriți pentru a-l convinge pe Haaland să meargă pe Old Trafford în ianuarie, în principal datorită relației lui Ole Gunnar Solskjaer cu el de la Molde.
Însă, după ce a marcat 28 de goluri în 22 de meciuri la Red Bull Salzburg în prima jumătate a sezonului, el a decis să meargă la Borussia Dortmund. Superstarul norvegian a marcat de 13 ori în 15 partide pentru noua sa echipă.
United l-a adus în schimb pe Bruno Fernandes, care a dezvoltat o relație extraordinară cu Martial, Rashford, Pogba și Greendwood care a revitalizat clubul. Diavolii au marcat 14 goluri de la revenirea fotbalului.

Scholes nu înțelege de ce United nu l-a adus pe Haaland

Când a fost întrebat dacă United ar trebui să facă tot ce poate pentru a-l aduce pe Haaland, Scholes a răspuns: ”Da. Știți ceva, când erau toate discuțiile, eu nu-l văzusem mult, dar când a revenit fotbalul german și l-am urmărit, m-am întrebat de ce United nu a plătit oricât ar fi cerut Salzburg pentru el?”.
”Joacă atât de bine, este încă tânăr și este un marcator pur sânge. Este foarte rapid, are un ritm foarte bun. Este mare, are o prezență aparte pe teren și marchează - lucrurile acestea sunt de neprețuit”, a adăugat Scholes.
”Uitându-mă în urmă.. cred că încă ar putea fi adus, cine știe. Dar United va trebui să plătească foarte mult pentru el. Și ce? Pare că merită”, consideră Scholes.

Tatăl lui Haaland a explicat de ce fiul să nu a mers la Man United

”Poate că i-ar fi fost bine și acolo dacă am fi ales calea grea. Nu vom ști niciodată. Dar suntem mulțumiți cu ce a ales”, a declarat Alf-Inge Haaland.
”Trebuie să mergi undeva unde tot clubul te dorește, nu doar antrenorul. Cred că acesta este cel mai important lucru, pe lângă situația clubului din ultimii cinci ani și direcția generală a echipei. Este periculos să semnezi doar pentru un antrenor, pentru că el poate fi dat afară”, consideră el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo