Maitland-Niles a devenit ultimul jucător de la Arsenal care se confruntă cu nerespectarea Regulamentului de Ordine Interioară impus de Arteta odată cu sosirea pe Emirates.
Primul care a simțit cât de mult ține tânărul tehnician la respectarea regulilor a fost Matteo Guendouzi. Tânărul închizător francez a avut probleme de atitudine în mini-cantonamentul făcut de Arsenal în această iarnă, iar de atunci și-a găsit tot mai rar loc în primul "11", deși are calități impresionante.
Aceeași soartă o împărtășește acum și Maitland-Niles, anunță The Athletic, care susține că jucătorul de bandă l-a supărat rău pe antrenor după ce a întârziat în mod repetat la antrenamente. Inițial, staff-ul tehnic l-a avertizat, pentru ca apoi să treacă la amenzi. Văzând că situația se permanentizează, iar englezul nu conștientizează că abatarea sa e una destul de gravă pentru Arteta, fostul secund al lui Guardiola de la City a trecut la o pedeapsă pe măsură.
Premier League
Arsenal, transfer de 140 de milioane € pentru un titlu istoric. Înlocuitor pentru accidentatul Jesus
IERI LA 06:36
Deși finalul lui 2019 a fost unul perfect pentru Maitland-Niles, în special în derbyul cu United impresionând, de atunci tânărul fotbalist a mai început un singur meci ca titular în Premier League. În FA Cup și Europa League a fost de asemenea rezervă, Arteta nedorind să facă vreo concesie în ceea ce îl privește.
Fotbalistul de 22 de ani trebuie să îi demonstreze tehnicianului că a învățat din greșeli și că este un profesionist desăvârșit înainte de a mai fi luat în calcul pentru a figura în primul "11" al "tunarilor".
Ainsley trebuie să lase capul jos și să muncească din greu. Trebuie să îmi arate zi de zi la antrenament că vrea să progreseze, că vrea să joace la acest club | Mikel Arteta, într-o conferință de presă
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Gabriel Jesus a fost operat după accidentarea de la Mondial! Mesajul superb primit de la Ronaldo
IERI LA 20:02
Cupa Mondială FIFA
Japonezul care nu mai vrea să audă de fotbal după eliminarea de la Cupa Mondială! "Îmi trebuie timp"
06/12/2022 LA 14:09