Ajuns la 32 de ani, Pedro nu a intrat în vederile lui Lampard, care, de la începutul sezonului, l-a folosit foarte rar. Noul tehnician al lui Chelsea dă șanse multe tinerilor, Pulisic și Callum Hudson Odoi transformându-l pe spaniol în a treia variantă pentru gruparea de pe Stamford Bridge. Fostul jucător al Barcelonei a evoluat mai mult înainte de întreruperea campionatului, în contextul valului de accidentări de la Chelsea, însă nu ia în calcul o prelungire a contractului.
În condițiile în care lui Pedro îi expiră contractul cu formația lui Abramovich în vară, Chelsea a avut tot interesul să îl cedeze din perioada de mercato din ianuarie, contra unei sume de bani. The Telegraph anunța că Dean Smith îl voia neapărat pe jucător la Aston Villa, considerându-l esențial în tentativa formației de a se salva de la retrogradare. Prețul ar fi fost unul foarte mic, de doar câteva milioane de euro, justificat având în vedere vârsta și situația contractuală a lui Pedro. În cele din urmă nu s-a ajuns la un acord, dar ibericul a anunțat că asta nu înseamnă că ia în calcul prelungirea contractului cu Chelsea. Va merge undeva unde să evolueze constant, dar în acest moment nu e prioritar să își găsească un angajament, în condițiile incertitudinii create de coronavirus.
"Mi se termină contractul cu Chelsea și voi pleca, dar în acest moment nu acest lucru e cel mai important lucru. În acest moment, nici măcar nu știm când ne vom putea antrena din nou, altele sunt prioritățile. Am vorbit cu Jordi Alba și cu alți fotbaliști, toți trăiesc cu un sentiment de incertitudine în suflet din cauza coronavirus. Nu am putut nici măcar să merg să stau alături de copiii mei din cauza interdicțiilor de zbor. Îmi pare atât de rău pentru tot ce se întâmplă, Spania e într-o situație foarte grea, fără soluții, fără resurse. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care fac o muncă minunată pentru oamenii bolnavi, împreună putem stopa acest virus", a spus Pedro într-un interviu pentru Cadenaser.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 9 ORE
Pedro, performanțe fantastice
Atacantul de bandă al lui Chelsea este unul dintre cei mai titrați sportivi din Premier League. Înainte de a sosi pe Stamford Bridge, în 2015, Pedro cucerise 5 campionate în Spania și trei Ligi ale Campionilor (toate cu Barcelona). El și-a adăugat în CV-ul impresionant un titlu în Premier League, Cupa Angliei și trofeul Europa League.
Pe lângă trofeele obținute cu echipele de club, Pedro a cucerit și Campionatul Mondial și Euro 2012, alături de Spania.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 13 ORE
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
19/01/2022 LA 11:58