Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pellegrini despre Mourinho: ”Aduce trofee, dar trebuie să te gândești ce fotbal vrei să joci”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/11/2019 la 12:58 GMT+2

West Ham – Tottenham se joacă sâmbătă de la 14:30 în direct pe Eurosport 1 iar antrenorul gazdelor, Manuel Pellegrini, a avut câteva declarații dure la adresa lui Jose Mourinho.

FOOTBALL : Premier League : 13e j - Pellegrini : "Mourinho n'est pas mon ami, mais pas mon ennemi non plus"

Credit imagine: Perform

Pellegrini a declarat că Tottenham a angajat un învingător în Jose Mourinho însă a avertizat că acest lucru vine cu un preț – tipul de fotbal pe care îl joacă. Rivalitatea managerului lui West Ham cu Mourinho se va reaprinde sâmbătă pe London Stadium.
Pellegrini s-a declarat deranjat la conferința de presă de joi pentru că a primit prea multe întrebări legate de portughez: ”Mai aveți multe întrebări despre Mourinho”, a afirmat el părăsind sala.
Fostul antrenor de la Manchester City a declarat că personalitățile lor diferite au făcut ca el să nu fie prieten cu Mourinho, însă a subliniat că nu sunt nici dușmani.
”Jose Mourinho este un antrenor al cărui CV demonstrează ce a făcut în fiecare ligă unde a lucrat – în Italia, Spania, în Anglia – un manager care are multe titluri. Însă apoi trebuie să te gândești ce tip de fotbal vrei”, a afirmat el.
Jose Mourinho
”Poate că gândim diferit dar nu este dușmanul meu. Toată lumea are stiluri diferite de a vedea fotbalul. Avem feluri diferite de a gândi”, a adăugat Pellegrini.
”Am fost surprins că Pochettino a fost dat afară. Trebuie să fii la club ca să știi ce s-a întâmplat. De multe ori, echipele care au succes într-un sezon, în următorul nu mai au”, a afirmat Pellegrini.
”Pentru entertainment, este bine că s-a întors Mourinho în Premier League pentru că face lucruri controversate iar acest lucru este bun pentru media”, a continuat el.
”Fiecare se comportă cum consideră. Nu te poți aștepta ca toată lumea să gândească la fel ca tine.Suntem rivali pentru că am fost la echipe diferite. Eu eram la Malaga, el la Real Madrid. Apoi eu am fost la Manchester City, el era la Chelsea, dar nimic mai mult. Este o persoană normală”, a afirmat Pellegrini.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo