Pellegrini a declarat că Tottenham a angajat un învingător în Jose Mourinho însă a avertizat că acest lucru vine cu un preț – tipul de fotbal pe care îl joacă. Rivalitatea managerului lui West Ham cu Mourinho se va reaprinde sâmbătă pe London Stadium.
Pellegrini s-a declarat deranjat la conferința de presă de joi pentru că a primit prea multe întrebări legate de portughez: ”Mai aveți multe întrebări despre Mourinho”, a afirmat el părăsind sala.
Fostul antrenor de la Manchester City a declarat că personalitățile lor diferite au făcut ca el să nu fie prieten cu Mourinho, însă a subliniat că nu sunt nici dușmani.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 9 ORE
”Jose Mourinho este un antrenor al cărui CV demonstrează ce a făcut în fiecare ligă unde a lucrat – în Italia, Spania, în Anglia – un manager care are multe titluri. Însă apoi trebuie să te gândești ce tip de fotbal vrei”, a afirmat el.
https://i.eurosport.com/2019/11/22/2721720.jpg
”Poate că gândim diferit dar nu este dușmanul meu. Toată lumea are stiluri diferite de a vedea fotbalul. Avem feluri diferite de a gândi”, a adăugat Pellegrini.
”Am fost surprins că Pochettino a fost dat afară. Trebuie să fii la club ca să știi ce s-a întâmplat. De multe ori, echipele care au succes într-un sezon, în următorul nu mai au”, a afirmat Pellegrini.
”Pentru entertainment, este bine că s-a întors Mourinho în Premier League pentru că face lucruri controversate iar acest lucru este bun pentru media”, a continuat el.
”Fiecare se comportă cum consideră. Nu te poți aștepta ca toată lumea să gândească la fel ca tine.Suntem rivali pentru că am fost la echipe diferite. Eu eram la Malaga, el la Real Madrid. Apoi eu am fost la Manchester City, el era la Chelsea, dar nimic mai mult. Este o persoană normală”, a afirmat Pellegrini.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31