Webb este considerat unul dintre cei mai buni arbitrii din ultimii 20 de ani și a arbitrat finala Campionatului Mondial din 2010, unde nu i-a acordat cartonașul roșu lui Nigel de Jong după ce acesta a intrat cu piciorul în pieptul lui Xabi Alonso. Totuși, există o decizie pe care Webb o regretă chiar mai mult.
Incidentul a avut loc în meciul din 2009 dintre Manchester United și Tottenham, desfășurat în contextul unei lupte la titlu între United și Liverpool.
Tottenham conducea cu 2-0 pe Old Trafford la pauză grație golurilor marcate de Darren Bent și Luka Modric. Totuși, Michael Carrick a obținut un penalty pentru gazde după ce a fost doborât de portarul Heurelho Gomes. Webb a acordat penalty, dar și-a dat seama imediat că ceva nu e în regulă.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 36 MINUTE
Webb a declarat: ”Mă așteptam la clasicele proteste ale fotbaliștilor, nu acea privire de uimire absolută a lui Gomes. Era clar, la doar câteva secunde distanță, că greșisem”.
Reluările au arătat că Gomes a ajuns primul la minge însă niciunul dintre asistenți nu a putut să clarifice situația. Ronaldo a marcat din penalty pentru a face 2-1. Ce s-a întâmplat apoi a intrat în istorie - United a învins cu 5-2, după goluri marcate de Ronaldo, Rooney și Berbatov.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Haos de nedescris la Newcastle! Dwight Gayle a sărit să îl bată pe secundul lui Bruce
ACUM 2 ORE
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 19 ORE