Webb este considerat unul dintre cei mai buni arbitrii din ultimii 20 de ani și a arbitrat finala Campionatului Mondial din 2010, unde nu i-a acordat cartonașul roșu lui Nigel de Jong după ce acesta a intrat cu piciorul în pieptul lui Xabi Alonso. Totuși, există o decizie pe care Webb o regretă chiar mai mult.
Incidentul a avut loc în meciul din 2009 dintre Manchester United și Tottenham, desfășurat în contextul unei lupte la titlu între United și Liverpool.
Tottenham conducea cu 2-0 pe Old Trafford la pauză grație golurilor marcate de Darren Bent și Luka Modric. Totuși, Michael Carrick a obținut un penalty pentru gazde după ce a fost doborât de portarul Heurelho Gomes. Webb a acordat penalty, dar și-a dat seama imediat că ceva nu e în regulă.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 11 ORE
Webb a declarat: ”Mă așteptam la clasicele proteste ale fotbaliștilor, nu acea privire de uimire absolută a lui Gomes. Era clar, la doar câteva secunde distanță, că greșisem”.
Reluările au arătat că Gomes a ajuns primul la minge însă niciunul dintre asistenți nu a putut să clarifice situația. Ronaldo a marcat din penalty pentru a face 2-1. Ce s-a întâmplat apoi a intrat în istorie - United a învins cu 5-2, după goluri marcate de Ronaldo, Rooney și Berbatov.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53