articol de Alex Ivan
Argentinianul a ratat aproape tot sezonul 2020/21, dar a fost introdus cu 25 de minute înainte de final în duelul cu Marseille din ultima etapă de Champions League. Aguero și-a marcat revenirea cu golul care a stabilit scorul final al partidei, 3-0 pentru formația lui Pep Guardiola.
Catalanul a fost mulțumit de jocul atacantului de 32 de ani, dar a negat posibilitatea titularizării acestuia în derby-ul din weekend cu Manchester United.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52

Aguero nu va fi titularizat cu Manchester United

”Nu poate fi titular sâmbătă. Nu își va pierde niciodată instinctul pentru goluri. A avut trei sau patru antrenamente consistente urmate de o evoluție bună în meciul de miercuri. A jucat 25 de minute, a înscris un gol și a fost activ. Totul se face pas cu pas. Este important să vedem cum se va simți după efortul depus în acest meci”, a declarat Pep Guardiola.
Ferran Torres a deschis scorul în duelul cu Marseille, după care Sterling a majorat avantajul cetățenilor”. Aguero a închis tabela la 3-0, iar City a încheiat pe primul loc în grupa C. Următorul test pentru elevii lui Guardiola este derby-ul cu rivala Manchester United.
Derby-ul Manchester City - Manchester United va fi în direct pe Eurosport sâmbătă de la 19:30. Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31