Fundașul central, care ar putea lipsi șase meciuri, nu va fi disponibil pentru finala Cupei Ligii cu Aston Villa de duminică și nici pentru returul cu Real Madrid de pe 10 martie.
Laporte a fost nevoit să părăsească terenul după 33 de minute pe Santiago Bernabeu iar Pep Guardiola a afirmat că problema este în legătură cu faptul că jucătorul s-a întors prea repede după o accidentare la genunchi care l-a ținut pe bancă cinci luni. Meciul de la Madrid a fost abia al treilea ca titular după ce Laporte a lipsit încă patru săptămâni de când a revenit cu Sheffield United pe 21 ianuarie.
https://i.eurosport.com/2020/02/20/2781059.jpg
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 2 ORE
”În mod normal va lipsi trei sau patru săptămâni, mai mult sau mai puțin. Am încercat să evităm acest lucru dar din păcate se întâmplă când lipsești patru sau cinci luni și intri direct într-un meci mare. Se întâmplă”, a declarat Guardiola. Laporte va lipsi și din meciul din Cupa Angliei cu Sheffield Wednesday, din derby-ul cu Manchester United precum și în partidele cu Burnley și Chelsea.
Guardiola a declarat: ”Este dificil dar trebuie să treacă peste aceste situații. Viața nu este ușoară iar persoanele care supraviețuiesc vor trece cu bine peste momentele grele. Oamenii care nu supraviețuiesc sunt cei care cred că lumea e împotriva lor. Accidentările sunt la fel. Dacă ai impresia că ai ghinion, nu te vei îmbuntătăți. Asta este. Trebuie să o accepți și să lucrezi din greu pentru a reveni în cea mai bună formă posibilă”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 2 ORE
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48