Este vorba despre tânărul atacant de la Partizan Belgrad, Filip Stevanovic, care a ajuns la o înțelegere cu "cetățenii" lui Pep Guardiola. Stevanovic va ajunge în Premier League la începutul anului viitor. Manchester City a plătit 10 milioane de euro plus bonusuri de performanţă pentru Filip Stevanovic (18 ani) de la Partizan Belgrad.
Puştiul care a debutat în 2018-2019 la Partizan, pe când avea doar 16 ani, a jucat deja 54 de meciuri pentru FK Partizan, în ciuda faptului că e la început de drum. El a marcat 12 goluri şi a oferit cinci pase decisive pentru coechipierii săi, fapt care a atras privirile cluburilor mari din Europa. În cele din urmă, Manchester City a câștigat cursa pentru semnătura tânărului fotbalist sârb.

Guardiola a rezolvat primul transfer al iernii

Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 16 ORE
Un lucru e cert: City nu s-a uitat la bani şi a plătit atât cât a solicitat Partizan pentru jucătorul care poate evolua atât în spatele vârfului, cât şi în benzile terenului, în atac. Internaţional U19 al Serbiei, Filip Stevanovic a evoluat în două partide pentru naţionala de tineret a plavilor, fără să marcheze vreun gol. În actuala stagiune, el are 3 goluri şi 2 pase decisive în 11 meciuri.
Pentru moment, singura întrebare ridicată este legată de echipa la care va evolua sârbul în continuare, până să ajungă la Manchester City. Pentru el există varianta să rămână la Partizan sau să fie împrumutat pentru câteva luni la o altă echipă până să facă pasul cel mare spre Premier League, cel mai spectaculos campionat de fotbal din lume.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
IERI LA 17:38
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15