Pep Guardiola nu e de acord cu disputarea meciurilor fără spectatori. Antrenorul lui Manchester City ar prefera ca partidele să fie amânate până când sănătatea suporterilor nu va fi pusă în pericol de epidemia de coronavirus. Guardiola a fost întrebat despre posibilitatea ca partidele să se dispute fără spectatori în conferința de presă de dinaintea partidei de miercuri cu Arsenal, duel transmis în direct de Eurosport de la ora 21.30.
Funcţionează fotbalul fără spectatori? Dacă oamenii nu pot veni, atunci nu are sens. Vom respecta măsurile, dar nu mi-ar plăcea să se joace fără spectatori. Suntem conştienţi de ceea se întâmplă, pentru că am văzut deja ce e în Italia. Campionatul e suspendat, iar în Spania nu vor fi suporteri în următoarele două săptămâni. Se va întâmpla şi aici. Nivelul creşte la fel cum a crescut şi în Italia sau Spania. Noi ne facem treaba pentru oameni, iar dacă ei nu pot veni, atunci nu are sens. Nu aş vrea să joc în Premier League, Liga Campionilor sau în Cupe fără suporteri, însă vom respecta deciziile Guvernului
Numeroase evenimente sportive au fost amânate sau se vor disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus. În Italia, campionatul a fost suspendat până la data de 3 aprilie.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 4 ORE
În Spania şi Franţa, suporterii nu vor avea acces la meciuri în următoarele două săptămâni, respectiv până pe 15 aprilie. Epidemia de coronavirus a afectat şi competiţiile UEFA, astfel că cinci meciuri din Liga Campionilor şi altele din Europa League se vor desfăşura cu porţile închise.
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 7 ORE
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
IERI LA 14:30