Pep Guardiola nu e de acord cu disputarea meciurilor fără spectatori. Antrenorul lui Manchester City ar prefera ca partidele să fie amânate până când sănătatea suporterilor nu va fi pusă în pericol de epidemia de coronavirus. Guardiola a fost întrebat despre posibilitatea ca partidele să se dispute fără spectatori în conferința de presă de dinaintea partidei de miercuri cu Arsenal, duel transmis în direct de Eurosport de la ora 21.30.
Funcţionează fotbalul fără spectatori? Dacă oamenii nu pot veni, atunci nu are sens. Vom respecta măsurile, dar nu mi-ar plăcea să se joace fără spectatori. Suntem conştienţi de ceea se întâmplă, pentru că am văzut deja ce e în Italia. Campionatul e suspendat, iar în Spania nu vor fi suporteri în următoarele două săptămâni. Se va întâmpla şi aici. Nivelul creşte la fel cum a crescut şi în Italia sau Spania. Noi ne facem treaba pentru oameni, iar dacă ei nu pot veni, atunci nu are sens. Nu aş vrea să joc în Premier League, Liga Campionilor sau în Cupe fără suporteri, însă vom respecta deciziile Guvernului
Numeroase evenimente sportive au fost amânate sau se vor disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus. În Italia, campionatul a fost suspendat până la data de 3 aprilie.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
În Spania şi Franţa, suporterii nu vor avea acces la meciuri în următoarele două săptămâni, respectiv până pe 15 aprilie. Epidemia de coronavirus a afectat şi competiţiile UEFA, astfel că cinci meciuri din Liga Campionilor şi altele din Europa League se vor desfăşura cu porţile închise.
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47