Tehnicianul campioanei din Premier League a vorbit la o conferință de presă despre revenirea lui Jose Mourinho la cârma unei echipe. Portughezul în vârstă de 56 de ani l-a înlocuit la Tottenham pe Mauricio Pochettino la mai puțin de cinci luni de când argentinianul a dus echipa din nordul Londrei în finala Champions League pentru prima dată în istoria clubului.
Guardiola este de părere că Mourinho va avea succes la noua lui echipă, asta în ciuda dezastrului pe care l-a lăsat în urmă la Manchester United. Mourinho a semnat un contract valabil până în 2023 și l va încasa un salariu de 15 milioane de lire sterline pe an la noua sa echipă.

Pep Guardiola, cuvinte mari pentru Mourinho

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE
"Jose Mourinho este un manager incredibil și sunt destul de sigur că va face o treabă bună. Am fost puțin surprins de plecarea lui Mauricio, pentru că a făcut o treabă incredibilă și clubul a fost mai bun. Întotdeauna, când un manager pleacă, trebuie să se vadă dacă echipa este mai bună decât atunci când preluat-o. Cred că, în cazul lui Mauricio, s-a întâmplat, însă deciziile au fost luate și nu mai este nimic de spus", a declarat Guardiola.
În acest moment, Tottenham ocupă locul 14 în Premier League, cu 14 puncte după trei victorii, cinci remize și patru înfrângeri în primele 12 etape. Pe de altă parte, Manchester City ocupă locul 4 în acest moment, cu 25 de puncte. În etapa cu numărul 13 din Premier League, Manchester City se va înfrunta cu Chelsea, iar Tottenham Hotspur va întâlni West Ham United.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
IERI LA 12:33