În etapa intermediară din această săptămână, Manchester City a învins în deplasare Burnley în runda cu numărul 15, scor 4-1. Gabriel Jesus a reușit dubla (în minutele 24 și 50), iar pentru Cetățeni au mai înscris Rodri (minutul 68) și Mahrez (minutul 87). Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Brady în minutul 89.
După dezamăgirea de sâmbătă, egalul din deplasare cu Newcastle, care a lăsat echipa lui Guardiola la 11 puncte distanță de liderul Liverpool, City a dat o replica puternică în etapa a 15-a. Rezultatul obținut pe stadionul Turf Moor din Burnley îi păstrează pe Cetățeni în cursa pentru al treilea titlu consecutiv.

Pep Guardiola: "S-a terminat, ar fi o nebunie să ne gândim la asta"

Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 12 ORE
"Cursa pentru titlu s-a terminat? Din ce citesc, nimeni nu ne dă vreo șansă. S-a terminat. Nu cred asta, dar nu este vorba despre asta, dacă cred eu sau nu. Echipa noastră este stabilă, dar cu distanța pe care o are Liverpool, ar fi puțină nebunie la mijloc dacă ne-am gândi la titlu, ca să fiu sincer. Trebuie să ne gândim la derby și să luăm meci cu meci. Nu este vorba doar despre Premier League. Avem FA Cup, Carabao Cup și Champions League, așa că trebuie să ne menținem acest ritm pentru următoarele meciuri", a spus Pep Guardiola la conferința de presă de după meciul cu Burnley.
Liverpool are 40 de puncte în clasament, City este pe locul 2, cu 32 de puncte, iar la egalitate este Leicester, care se află pe 3, cu 32 de puncte. Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53