articol de Romeo Ene
Astfel, acesta caută un mijlocaş central, iar conform Mirror, Yves Bissouma, de la Brighton, este cel dorit de Pep, City fiind dispusă să plătească 30 de milioane de lire sterline.
Motivul pentru care ‘’cetăţenii’’ îl doresc pe Bissouma este legat de faptul că situaţia contractuală lui Fernandinho nu este clară, iar brazilianul a împlinit recent 36 de ani.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Bissouma, pe lista mai multor cluburi din Premier League

Colegul lui Florin Andone de la Brighton şi internaţional din Mali este urmărit şi de Arsenal, Everton, West Ham şi Tottenham. City caută să aducă un mijlocaş central în următoarea fereastră de transferuri, ţinând cont de faptul că lui Fernandinho îi expiră contractul şi a ajuns la o vârstă înaintată.
Mijlocaşul Declan Rice, de la West Ham, cotat de transfermarkt la 60 de milioane de lire sterline, se află pe radarul lui City, dar Chelsea are şanse mai mari de a-l transfera, ţinând cont că jucătorul ‘’ciocănarilor’’ a mai evoluat la Chelsea la începutul carierei. Aşadar, City s-a reorientat către Bissouma, în vârstă de 24 de ani, fiind favoritul lui Guardiola.
Bissouma a venit la Brighton pentru 15 milioane de lire sterline de la Lille în 2018 și a avut un succes imens, prestaţiile sale impresionante atrăgând atenția cluburilor mari din Premier League. Brighton s-a resemnat cu gândul că-şi va pierde mijlocaşul în această vară, însă va solicita un preţ dublu pe el, 30 de milioane de lire sterline. Fernandinho a făcut o partidă excelentă cu PSG în returul semifinalelor Ligii Campionilor, arătându-şi încă o dată clasa.
Internaționalul brazilian Fernandinho, care a împlinit recent 36 de ani, ajungând cu City în finala UCL, a declarat că va aștepta până la confruntarea de la Istanbul cu Chelsea, de pe 29 mai, înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul său. El face parte din vechea gardă a jucătorilor lui City, Vincent Kompany, David Silva au plecat deja, iar Sergio Aguero urmează în curând.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/05/05/3126752.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53