Cu multe absențe în lot, Manchester City s-a chinuit teribil pe Elland Road. Fără Aguero și Jesus în centrul ofensivei, Guardiola s-a văzut obligat să-l folosească acolo pe Raheem Sterling, atacant obișnuit cu jocul în bandă. Sterling n-a părut să resimtă schimbarea poziției din teren și a deschis scorul după numai 17 minute, cu o acțiune superbă. Sterling a intrat în careu, a fentat un adversar și a finalizat cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeper-ul lui Leeds. La pauză, tabela indica 1-0 pentru City.
Leeds a ieșit altfel de la vestiare, semn că Marcelo Bielsa a avut o discuție serioasă cu elevii săi. Apoi, în minutul 56, "El Loco" l-a introdus pe teren pe Rodrigo. Spaniolul a avut nevoie de numai 3 minute ca să-și facă simțită prezența. La final, Pep Guardiola a vorbit despre duelul cu Marcelo Bielsa, dar și despre situația echipei lui în Premier League. Spaniolul nu intră deocamdată în panică referitor la punctele cedate de elevii lui, dar nici nu pune presiune gândindu-se la titlu.

Pep Guardiola nu se gândește la titlu în Premier League

Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 16 ORE
"Cunosc prea bine situația în care ne aflăm, știu ce probleme avem de rezolvat. Din punctul meu de vedere, ca antrenor, sunt mulțumit de ce a arătat echipa până acum. Nu mă întrebați de titlu, nu vreau să mă gândesc de acum dacă putem sau nu să câștigăm acest sezon de Premier League. Situația este așa cum este, luăm fiecare meci în parte. A trebuit să rezolvăm unele lucruri în lot, suntem încă departe de cea mai bună formă a noastră. Din păcate, am pierdut cinci puncte și știm asta prea bine.
Partida cu Leeds a fost un meci bun, două echipe bune care au încercat din primul până în ultimul minut să câștige. Am avut momente bune, primele 30 de minute mai ales, dar ar fi trebuit să menținem atenția pe tot parcursul partidei. Trebuie să recunosc că Leeds a avut momentele ei bune, este o echipă incredibilă, fantastică. Au distrus tot în Championship sezonul trecut și în acest sezon arată foarte bine. A fost un meci bun, îi felicit", a spus Guardiola după meciul de aseară.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58