Publicația iberică Football Espana scrie că Pep Guardiola îl dorește la Mancehster City pe Miralem Pjanic, jucător care nu s-a adaptat deloc la Barcelona și care a fost folosit foarte puțin de Ronald Koeman în acest sezon.
Bosniacul a ajuns pe Camp Nou de la Juventus, la schimb cu Arthur, dar mutarea în Catalunya nu i-a priit și sunt șanse foarte mari să își dorească să plece. În plus, Barcelona se va despărți în vară de câțiva jucători, iar o ofertă mulțumitoare pentru Pjanic ar putea fi acceptată cu ușurință.
Liga
Miralem Pjanic e ca și plecat de la Barcelona! Două cluburi de top licitează deja pentru bosniac
ACUM 21 ORE
https://i.eurosport.com/2020/10/19/2918124.jpg

Guardiola îl vrea pe Pjanic la Manchester City

Mijlocașul de 31 de ani are contract cu Barca până în 2024 și este cotat la 28 de milioane de €, sumă care nu ar fi o mare problemă pentru City.
Sursa citată notează că Pep Guardiola îl vede pe Pjanic înlocuitorul ideal pentru Ferandinho, care a ajuns la 35 de ani și nu se știe dacă va continua pe Etihad din sezonul viitor.
Stilul lui Guardiola i s-ar potrivi de minune bosniacului, care este un fotbalist extrem de tehnic, cu o viziune bună în plan ofensiv, dar care face foarte bine și faza defensivă. De asemenea, Pjanic posedă un șut de la distanță foarte bun, calitate pe care nu mulți jucători din lotul lui City o posedă.
Pjanic s-a născut în Bosnia, dar a început fotbalul la Metz. De acolo a făcut pasul la Lyon, iar în 2011 s-a mutat în Serie A, la AS Roma. În 2016, Juventus le-a plătit capitolinilor 30 de milioane de € în schimbul său, iar în 2020 bosniacul a ajuns la Barcelona. Mulți specialiști au considerat că Juventus a greșit când l-a schimbat pe mijlocaș cu Arthur, iar în multe momente din acest sezon lipsa lui Pjanic s-a văzut în jocul de construcție al torinezilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Champions League
Finala Champions League se joacă mai întâi în Premier League, sâmbătă, în direct la Eurosport
ACUM 21 ORE
Fotbal
Phil Foden, comparat de contul oficial de Twitter al lui Manchester City cu un jucător român
IERI LA 09:09