Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, interesat de Miralem Pjanic! Sunt șanse reale ca mutarea să aibă loc

Nicu Savin

Publicat 03/05/2021 la 11:40 GMT+3

Pep Guardiola vrea să-și îmbunătățească echipa în fiecare ferreastră de transferuri și cu siguranță așa se va întâmpla și în vară. Presa iberică scrie că antrenorul lui City este foarte interesat de un jucător al Barecelonei.

pep_guardiola (4)

Credit imagine: Eurosport

Publicația iberică Football Espana scrie că Pep Guardiola îl dorește la Mancehster City pe Miralem Pjanic, jucător care nu s-a adaptat deloc la Barcelona și care a fost folosit foarte puțin de Ronald Koeman în acest sezon.
Bosniacul a ajuns pe Camp Nou de la Juventus, la schimb cu Arthur, dar mutarea în Catalunya nu i-a priit și sunt șanse foarte mari să își dorească să plece. În plus, Barcelona se va despărți în vară de câțiva jucători, iar o ofertă mulțumitoare pentru Pjanic ar putea fi acceptată cu ușurință.

Miralem Pjanic avec le FC Barcelone, 2020

Guardiola îl vrea pe Pjanic la Manchester City

Mijlocașul de 31 de ani are contract cu Barca până în 2024 și este cotat la 28 de milioane de €, sumă care nu ar fi o mare problemă pentru City.
Sursa citată notează că Pep Guardiola îl vede pe Pjanic înlocuitorul ideal pentru Ferandinho, care a ajuns la 35 de ani și nu se știe dacă va continua pe Etihad din sezonul viitor.
Stilul lui Guardiola i s-ar potrivi de minune bosniacului, care este un fotbalist extrem de tehnic, cu o viziune bună în plan ofensiv, dar care face foarte bine și faza defensivă. De asemenea, Pjanic posedă un șut de la distanță foarte bun, calitate pe care nu mulți jucători din lotul lui City o posedă.
Pjanic s-a născut în Bosnia, dar a început fotbalul la Metz. De acolo a făcut pasul la Lyon, iar în 2011 s-a mutat în Serie A, la AS Roma. În 2016, Juventus le-a plătit capitolinilor 30 de milioane de € în schimbul său, iar în 2020 bosniacul a ajuns la Barcelona. Mulți specialiști au considerat că Juventus a greșit când l-a schimbat pe mijlocaș cu Arthur, iar în multe momente din acest sezon lipsa lui Pjanic s-a văzut în jocul de construcție al torinezilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Programul Premier League 1-2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo