City se pregătește să joace împotriva lui Real Madrid în returul optimilor din UEFA Champions League, pe 7 august (ora 22:00). Într-un interviu oferit pentru DAZN, Guardiola a vorbit despre duelul de pe Etihad, în care echipa sa va porni ca favorită, grație victoriei din tur (scor 2-1).
Real Madrid este o echipă extrem de puternică, din toate punctele de vedere, care m-a făcut să fiu un antrenor mai bun. Atât cu Jose Mourinho, cât și cu Manuel Pellegrini, precum și cu ceilalți tehnicieni care s-au aflat pe bancă. Real a reușit să câștige 3 trofee Champions League consecutive și 2 titluri în La Liga, într-un deceniu dominat de Barcelona (n.r. - în campionat). Mă bucur că lucrurile merg bine pentru ei. Oamenii ca Zidane sunt foarte buni pentru fotbal. Îl admir foarte mult, la fel cum l-am admirat când era jucător. Mi-ar fi plăcut să joc alături de el. | Pep Guardiola

Guardiola: "Liverpool, cel mai greu adversar întâlnit"

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Manchester City a încheiat pe locul 2 sezonul 2019/2020 din Premier League, la 18 puncte în spatele campioanei Liverpool. Guardiola spune că echipa de pe Anfield este "cea mai grea adversară pe care a întâlnit-o" în cariera de antrenor.
Liverpool din sezonul încheiat este cea mai dificilă echipă pe care am întâlnit-o până acum. Au controlat toate recordurile. Când te lași dominat în propria jumătate în fața lor, nu mai poți ieși. Iar atunci când îi domini, reușesc să scape și să fugă incredibil spre poarta ta. | Pep Guardiola
În cazul în care va trece de Real Madrid în optimile Champions League, City va evolua în sferturi împotriva câștigătoarei dintre Lyon și Juventus.

Programul complet din UEFA Champions League

Sferturi:
  • Sfertul 4: Atalanta vs PSG
  • Sfertul 3: Napoli/Barcelona vs Chelsea/Bayern Munchen
  • Sfertul 2: Leipzig vs Atletico Madrid
  • Sfertul 1: Real Madrid/Manchester City vs Lyon/Juventus
Semifinale:
  • Semifinală 1: Câștigătoarea sfert 2 vs Câștigătoarea sfert 4
  • Semifinală 2: Câștigătoarea sfert 1 vs Câștigătoarea sfert 3
Finala:
  • Câștigătoarea semifinalei 2 vs Câștigătoarea semifinalei 1
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52