Pep Guardiola, antrenorul actualei campioane din Premier League, a declarat că își dorește să continue alături de Manchester City, loc unde se simte fericit, în ciuda faptului că echipa lui nu traversează cea mai bună perioadă în campioantul Angliei: "De ce cred oamenii că nu sunt fericit? Pentru că am pierdut pe Anfield (n.r. - contra lui Liverpool, 1-3) sau că am pierdut trei meciuri în acest sezon? E un motiv ciudat să spui că nu sunt fericit sau mulțumit. Vreau să rămân aici", a declarat Guardiola la conferința de presă.
Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în 2021, iar tehnicianul spaniol spune că își dorește să își ducă la bun sfârșit înțelegerea: "Dacă oamenii au impresia că voi demisiona din cauza rezultatelor, atunci înseamnă că nu mă cunosc. Îmi place această provocare. Ador să fiu în această poziție. Dacă clubul mă va dori și în sezonul următor, vreau să rămân aici 100%", a mai spus Guardiola.

Pep Guardiola nu se gândește să plece de la Manchester City

Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Manchester City va întâlni Chelsea, sâmbătă, de la ora 19:30, în runda cu numărul 13 din Premier League. După 12 meciuri disputate, Manchester City ocupă locul 4 în Anglia, cu 25 de puncte, la nouă lungimi de liderul Liverpool.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33
Cupa Mondială FIFA
Guardiola, de acord să preia o națională! Federalii, aproape de infarct când au auzit salariul cerut
18/11/2022 LA 16:26