Manchester City a remizat sâmbătă în deplasare cu Newcastle, scor 2-2, iar diferența dintre Cetățeni și Liverpool s-a majorat. Totuși, Pep Guardiola este de părere că echipa lui nu trebuie considerată deja OUT din lupta pentru titlu în Premier League, asta pentru că încrederea și dorința sunt încă acolo.
Echipa pe care o antrenează Pep Guardiola se află pe locul trei în clasament, după 14 etape, la 11 puncte în urma liderului Liverpool, care pare că nu se află în posibilitatea de a face vreun pas greșit. Locul secund este ocupat de Leicester City. Tehnicianul iberic a declarat că elevii lui nu vor renunța niciodată la bătălia pentru titlu.

Pep Guardiola, încrezător în continuare în șansele echipei

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE
"Nu vom renunţa niciodată. Echipa este acolo, jucătorii sunt prezenţi. Sigur, că după 2-2 cu Newcastle nu este bine, dar analizez performanţa echipei, iar aceasta a fost bună. Nu mă gândesc la câte meciuri ar trebui să mai câștigăm pe parcurs. Noi încercăm să-l câștigăm mereu pe următorul. Acum ne revenim, ne pregătim și încercăm să câștigăm la Burnley. Asta trebuie să facem. În orice caz, încrederea nu este o problemă", a declarat Guardiola.
Liverpool are 40 de puncte în clasament, Leicester este pe locul 2, cu 32 de puncte, iar Manchester City se află pe 3, cu 29 de puncte.Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47