Ferran Soriano, directorul executiv al clubului Manchester City, a dat asigurări că Pep Guardiola nu va pleca de la campioana Angliei până în 2021, an în care înțelegerea sa actuală va expira.
Pep a spus de multe ori că are un contract care acoperă sezonul acesta, dar și pe următorul, deci nu se pune problema de așa ceva. Va rămâne și va pleca la momentul potrivit. Clubul este îndeajuns de puternic încât să reziste oricărei schimbări, dar, așa cum a spus Pep de mai multe ori, nu va pleca
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2743176.jpg
Presa engleză a scris că Pep Guardiola ar putea pleca mai devreme de la Manchester City, în condițiile în care echipa sa are șanse mici de a mai câștiga titlul în Premier League, în acest sezon. Echipa făcită campioană de Guardiola în ultimele două sezoane este pe locul 3 în campionat, la o distanță de 14 puncte de liderul Liverpool, care are și un meci mai puțin disputat.
Pep Guardiola a sosit la Manchester City în 2016, reușind să câștige două titluri de campion, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii și două Supercupe. Înțelegera sa actuală va expira în 2021 și niciodată în cariera de antrenor nu a stat mai mult de 5 ani la un club.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
IERI LA 11:08
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
24/09/2021 LA 14:30