Ferran Soriano, directorul executiv al clubului Manchester City, a dat asigurări că Pep Guardiola nu va pleca de la campioana Angliei până în 2021, an în care înțelegerea sa actuală va expira.
Pep a spus de multe ori că are un contract care acoperă sezonul acesta, dar și pe următorul, deci nu se pune problema de așa ceva. Va rămâne și va pleca la momentul potrivit. Clubul este îndeajuns de puternic încât să reziste oricărei schimbări, dar, așa cum a spus Pep de mai multe ori, nu va pleca
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2743176.jpg
Presa engleză a scris că Pep Guardiola ar putea pleca mai devreme de la Manchester City, în condițiile în care echipa sa are șanse mici de a mai câștiga titlul în Premier League, în acest sezon. Echipa făcită campioană de Guardiola în ultimele două sezoane este pe locul 3 în campionat, la o distanță de 14 puncte de liderul Liverpool, care are și un meci mai puțin disputat.
Pep Guardiola a sosit la Manchester City în 2016, reușind să câștige două titluri de campion, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii și două Supercupe. Înțelegera sa actuală va expira în 2021 și niciodată în cariera de antrenor nu a stat mai mult de 5 ani la un club.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47