Manchester City este de departe echipa sezonului în Premier League și are șansa de a reuși pe toate planurile, nu doar în campionatul intern. Trupa de pe Etihad e cu o mână pe titlul de campioană în Premier League, iar în UEFA Champions League va evolua în sferturile de finală cu Borussia Dortmund.
Echipa antrenată de Pep Guardiola are șanse foarte mari să cucerească toate cele patru competiții în care este angrenată (Premier League, UEFA Champions League, Cupa Angliei și Cupa Ligii). În ciuda reușitelor de excepție ale echipei lui, Pep Guardiola este nemulțumit și pune tunurile pe FIFA și UEFA, pe care le pune la zid pentru programul extrem de încărcat al echipelor de top din Europa.

Pep Guardiola tună și fulgeră la adresa FIFA și UEFA

La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
ACUM 21 ORE
"UEFA și FIFA îmi omoară jucătorii și e deja prea mult, s-a întrecut măsura! Nu am avut niciun mijloc de săptămână liber de când am început sezonul. Jucătorii mei sunt ființe umane, nu mașinării. Eu din acest motiv și schimb mult jucătorii, pentru că nu este posibil să joci în fiecare zi. Niciun jucător nu poate să joace atât de mult şi să fie pregătit mental la fiecare meci. Deci, eu îi rotesc. Am o încredere oarbă în jucătorii mei", a spus Pep Guardiola după victoria obținută pe terenul celor de la Leicester.
"Pentru a câştiga toate competiţiile fără spectatori anul acesta, când sezonul a început mai târziu şi se termină mai devreme, nu putem fi unde suntem fără alternare. Unii dintre jucătorii mei vor să joace în fiecare zi, dar asta nu e posibil pentru că îi consum fără rost, iar când am nevoie mai mare de ei nu sunt proaspeți. Câțiva dintre ei joacă trei meciuri întregi. 90 de minute, 90 de minute, 90 de minute și timpul petrecut pe drum. Toți pot juca la nesfârșit pentru că au o mentalitate incredibilă, dar nu poți continua la nesfârșit așa", a mai spus Pep Guardiola.
Manchester City ar putea reuși în acest sezon ceva ce nicio echipă engleză nu a mai reușit vreodată: cvadruplă: titlul în Premier League, Champions League, Cupa Angliei, Cupa Ligii. Trupa lui Guardiola e lider detașat în Premier League (14 puncte peste Manchester United, a doua clasată), acolo unde va juca în compania celor de la Leeds pe 10 aprilie. În plus, "cetățenii" sunt calificați în sferturile Ligii Campionilor, unde va juca cu Borussia Dortmund. Man City va întâlni Chelsea în semifinala Cupei Angliei pe 17 aprilie și va disputa finala Cupei Ligii Angliei contra celor de la Tottenham în data de 25 aprilie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33