Guardiola are 48 de ani și își dorește un nou contract la Manchester City, echipa pe care a făcut-o de două ori la rând campioană în Anglia.
Mă simt foarte bine la acest club. Când stai undeva 5 ani depinde de rezultate dacă mai ești dorit. Vom vedea care va fi decizia clubului

Drumul lui Guardiola

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
Guardiola a fost antrenorul Barcelonei timp de patru ani și a reușit să câștuge trei titluri în Spania și săa ducă în capitala catalană de două ori trofeul Champions League. În 2012 a decis că vrea să plece și a petrecut un an în vacanță.
https://i.eurosport.com/2019/04/16/2567524.png
În 2013, Guardiola a semnat cu Bayern Munchen. Dominația bavareză în Bundesliga s-a concretizat cu trei titluri în fiecare din sezoanele în care Guardiola a fost la Munchen. Cu toate acestea, succesîul din Champions League nu a fost cel așteptat de șefii lui Bayern.
Manchester City este al gtreilea club din cariera lui Pep Guardiola. Ca manager în Anglia, catalanul de 48 de ani a câștugat de două ori titlul, o dată Cupa Angliei și de două ori Cupa Ligii. Guardiola vrea mai mult!
Sunt deschis pentru un nou contract, aici. Nu contează ce club mă vrea. Pentru mine este important să vad în ochii jucătorilor bucuria fotbalului și asta mă bucur să am aici

Guardiola nu se opune plecării lui Arteta

Guardiola ar putea pierde un om important din angrenajul său la Manchester City. Secundul său, Mikel Arteta este pe lista de posibili manageri la Arsenal.
https://i.eurosport.com/2011/12/03/787604.jpg
Fost jucător la Arsenal, Arteta este văzut ca o variantă naturală de înlocuire a lui Unai Emery. Spaniolul a fost demis după un început slab de sezon, iar Freddie Ljunberg este manager interimar la echipa din nordul Londrei.
Arteta a fost nominalizat între posibili manageri de la Arsenal și după demiterea lui Arsene Wenger, iar Guardiola știe asta.
Mikel este un prieten bun. Mi-aș dori ca el să rămână alături de mine la Manchester City în acest sezon, dar și sezonul următor. Nu sunt, însă, sigur că este cel mai bun lucru pentru el.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47