Goalkeeper-ul spaniol a dezvăluit cele mai dificile 25 de minute din viața lui, în care n-a mai putut să respire. Într-un interviu telefonic cu italienii de la Corriere dello Sport, Reina a explicat simptomele pe care le-a avut, dezvăluind că se află în carantină de mai bine de 2 săptămâni.
"Am avut febră, tuse seacă, o durere de cap care nu mai trecea și o stare de oboseală. A fost ca și cum aș fi avut o răceală, dar mai grea. Cel mai greu moment a fost atunci când n-am mai putut să respir, timp de 25 de minute. Au fost cele mai cumplite clipe din viața mea, pur și simplu simțeam că nu mai am oxigen.
6-8 zile le-am petrecut închis în cameră. Mă aflu de 18 zile în izolare, dar acum mă simt mult mai bine. Am avut familia alături de mine în toată această perioadă.", a povestit Pepe Reina, pentru Corriere dello Sport.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM O ZI

Premier League, afectat de pandemie

Pandemia de coronavirus a afectat grav mai multe campionate din Europa, printre care și pe cel din Anglia. Mai multe nume cunoscute din Premier League au fost depistate pozitiv cu Covid-19 în ultima vreme. În afară de Pepe Reina, printre cei infectați se mai numără Callum Hudson-Odoi (Chelsea) și tehnicianul Mikel Arteta (Arsenal). Din fericire, toți 3 se simt mult mai bine acum și sunt aproape de recuperarea completă.
Premier League a fost suspendat cel puțin până la finalul lunii viitoare din cauza pandemiei, însă perioada de pauză s-ar putea prelungi dacă siuația de la nivelul Europei nu se ameliorează.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38