Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pepe Reina a povestit momentele groaznice prin care a trecut din cauza coronavirusului

Cosmin Cioboata

Actualizat 31/03/2020 la 13:09 GMT+3

Pepe Reina este unul dintre jucătorii din Europa care au fost testați pozitiv cu coronavirus. Fostul portar al lui Liverpool, în prezent la Aston Villa, a povestit momentele cumplite prin care a trecut din cauza virusului Covid-19.

Pepe Reina, Aston Villa, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Goalkeeper-ul spaniol a dezvăluit cele mai dificile 25 de minute din viața lui, în care n-a mai putut să respire. Într-un interviu telefonic cu italienii de la Corriere dello Sport, Reina a explicat simptomele pe care le-a avut, dezvăluind că se află în carantină de mai bine de 2 săptămâni.
"Am avut febră, tuse seacă, o durere de cap care nu mai trecea și o stare de oboseală. A fost ca și cum aș fi avut o răceală, dar mai grea. Cel mai greu moment a fost atunci când n-am mai putut să respir, timp de 25 de minute. Au fost cele mai cumplite clipe din viața mea, pur și simplu simțeam că nu mai am oxigen.
6-8 zile le-am petrecut închis în cameră. Mă aflu de 18 zile în izolare, dar acum mă simt mult mai bine. Am avut familia alături de mine în toată această perioadă.", a povestit Pepe Reina, pentru Corriere dello Sport.

Premier League, afectat de pandemie

Pandemia de coronavirus a afectat grav mai multe campionate din Europa, printre care și pe cel din Anglia. Mai multe nume cunoscute din Premier League au fost depistate pozitiv cu Covid-19 în ultima vreme. În afară de Pepe Reina, printre cei infectați se mai numără Callum Hudson-Odoi (Chelsea) și tehnicianul Mikel Arteta (Arsenal). Din fericire, toți 3 se simt mult mai bine acum și sunt aproape de recuperarea completă.
Premier League a fost suspendat cel puțin până la finalul lunii viitoare din cauza pandemiei, însă perioada de pauză s-ar putea prelungi dacă siuația de la nivelul Europei nu se ameliorează.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo