Fundașul de doar 21 de ani a avut un sezon de excepție la Liverpool, contribuind substanțial la cucerirea primului titlu după o pauză de 30 de ani în Premier League.

Arnold a dat 4 goluri și 13 pase decisive în sezonul 2019-2020

Alexander Arnold a fost un punct fix în formația lui Klopp, care a câștigat autoritar campionatul în sezonul recent încheiat. Fundașul a jucat în toate cele 38 de etape (35 ca titular) ale sezonului, reușind 4 goluri și 13 pase decisive.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 5 ORE
Doar Kevin De Bruyne a reușit mai multe assist-uri (20) în sezonul trecut de Premier League, egalând un record care îi aparținea lui Thiery Henry din 2003. Ca o comparație, Alexander Arnold a reușit mai multe pase decisive decât mulți atacanți importanți din Europa, precum Paulo Dybala sau Lautaro Martinez.
Arnold nu a excelat doar pe partea ofensivă, el fiind foarte bun și în apărare, ceea ce îl face un jucător complet, care este văzut de mulți ca fiind cel mai bun fundaș dreapta din lume la ora actuală.
https://i.eurosport.com/2019/03/31/2555666.jpg
Dintre toți jucătorii de la Liverpool, doar Virgil Van Dijk (3420 de minute) a jucat mai multe minute decât Arnold (3176 de minute) în sezonul trecut, constanța sa în evoluții fiind rar întâlnită la alți fotbaliști.
Arnold devine astfel primul câștigător al acestui trofeu individual, care a fost introdus doar din sezonul trecut. Un alt jucător al lui Liverpool, căpitanul Jordan Henderson, este mare favorit să câștige trofeul propriu-zis de cel mai bun jucător din Premier League, el fiind desemnat deja cu acest titlu de către jurnaliștii englezi.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53