Liverpool ocupă primul loc în acest sezon al Premier League cu 37 de puncte, cu 8 mai multe decât Leicester, echipă aflată pe locul 2, și cu 9 peste campioana din ultimii 2 ani, Manchester City.
Echipa lui Jurgen Klopp a făcut un singur pas greșit în acest sezon, 1-1 pe terenul lui Manchester United, și este neînvinsă din luna ianuarie. Dacă nu pierde în etapa următoare, pe propriul teren cu Brighton, Liverpool va egala cea mai bună performanță din istoria clubului: 31 de partide consecutive în prima ligă fără înfrângere!

Performanță ireală pentru Liverpool

Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 12 ORE
Liverpool a terminat sezonul precedent cu 97 de puncte, cu unul mai puțin decât Manchester City. Dacă echipa lui Guardiola a avut sincope în acest start de sezon, suferind 3 înfrângeri, Liverpool a continuat parcursul excelent din stagiunea precedentă.
  • De la startul sezonului precedent, Liverpool a obținut nu mai puțin de 134 de puncte dintr-un maxim posibil de 153 de puncte. Cu alte cuvinte, Liverpool a pierdut doar 19 puncte în această perioadă (51 de etape). În actualul sezon, doar Chelsea, Manchester City și Leicester au pierdut mai puțin de 19 puncte până acum, după 13 etape. Wolverhampton, echipa aflată pe locul 5, a pierdut deja 20 de puncte.
  • Alte rivale ale lui Liverpool stau și mai rău - Arsenal a pierdut până acum în actualul sezon 21 de puncte, Manchester United a pierdut 22 de puncte, la fel ca și Tottenham.
Singura echipă care se apropie de Liverpool într-un clasament început de la startul sezonului precedent este Manchester City, cea care a obținut 126 de puncte dintr-un maxim posibil de 153. Cu alte cuvinte, echipa lui Guardiola a pierdut doar 27 de puncte de la startul sezonului precedent.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 19 ORE
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31