Fostul star al Cormoranilor, Jason McAteer, spune că Liverpool nu poate risca să sărbătorească titlul în Premier League alături de suporterii echipei antrenate de Jurgen Klopp. McAteer se teme că peste 30,000 de suporteri ai lui Liverpool ar putea apărea la stadion să celebreze titlul în cazul în care meciurile rămase în acest sezon se vor disputa cu porțile închise.
https://i.eurosport.com/2020/05/09/2816435.jpg
Fostul fotbalist al lui Liverpool este de părere că meciurile ar trebui disputate pe terenuri neutre, iar acest aspect va fi discutat luni într-o nouă ședință cu toate cele 20 de cluburi din Premier League. În prezent, planurile de reluare a campionatului par a fi amânate tot mereu, în timp ce echipa lui Klopp mai are nevoie de doar două victorii pentru a câștiga titlul în Anglia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Chiar înainte de instituirea carantinei, grija mea era că Liverpool era cât pe ce să câștige titlul din punct de vedere mathematic, iar oamenii ar fi luat cu asalt Anfield, mai ales în cazul în care campionatul ar fi continuat cu stadioanele goale. Dacă Liverpool ar fi câștigat titlul pe Anfield fără ca nimeni să fie în tribune, 30,000 de oameni sau mai mulți ar fi apărut în afara stadionului pentru a sărbători pentru că nimeni nu era atunci conștient cât e de gravă situația. Suporterii așteaptă acest moment pentru 30 de ani, a fost perioada de construcție, aproape că s-a confirmat și nimeni nu voia să rateze acest moment. Ar fi fost multă lume în stradă sărbătorind.
Chiar dacă suntem mai conștienți acum, acest lucru încă se poate întâmpla. Așa că o soluție ar fi disputarea meciurilor pe stadioane neutre. Dacă Liverpool va continua să joace pe Anfield, ar fi foarte greu pentru poliție să mențină distanțarea social. Nu putem risca așa ceva. Ar fi pur și simplu o situație ridicolă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25