Acum, fostul său coechipier de pe Stamford Bridge, Mark Schwarzer, a dezvăluit că goalkeeper-ul ceh s-a antrenat mult mai bine decât Kepa Arrizabalaga și Willy Caballero, în ultima vreme.
Lampard a avut multe bătăi de cap în ultima vreme din cauza gafelor comise de Kepa, cel mai scump portar din istorie (80 milioane de euro). Managerul lui Chelsea a fost nevoit să-l titularizeze în unele meciuri pe veteranul Caballero, însă nici așa lucrurile n-au strălucit pe Stamford Bridge.
În cele din urmă, Lampard a hotărât să mai transfere un portar și a ajuns la varianta Edouard Mendy (28 de ani), de la Rennes. Goalkeeper-ul senegalez a impresionat la formația franceză și a intrat repede în atenția lui Lampard. Chelsea l-a transferat în această vară în schimbul a 24 milioane de euro. Acum, Mendy este titularul din poarta londonezilor, în timp ce Kepa va trebui să se mulțumească doar cu poziția de rezervă.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 17 ORE
Când lucrurile păreau că nu pot să meargă mai rău pentru Kepa, a sosit declarația surprinzătoare a lui Mark Schwarzer, fostul portar al lui Chelsea din perioada 2013-2015. Australianul a recunoscut că Petr Cech, retras din activitate anul trecut, s-a antrenat mult mai bine decât Kepa și Caballero în ultimele luni, înainte ca Lampard să-l aducă pe Mendy.
După ce și-a agățat mănușile în cui, Cech a devenit director tehnic la Chelsea, însă n-a renunțat la antrenamentele alături de ceilalți doi portari ai londonezilor. Mai mult, în această lună, Cech a fost numit în lotul de 25 de jucători ai lui Chelsea pentru Premier League, ca măsură de prevenție în perioada de pandemie.

Schwarzer: "Petr Cech s-a antrenat și a apărat mult mai bine decât Kepa și Caballero!"

Într-un interviu oferit pentru Optus Sports, Schwarzer a făcut o afirmație uimitoare:
"Cech se antrena și apăra mult mai bine decât portarii lui Chelsea (n.r. - Kepa și Caballero). Spunea că se simte foarte bine. Spunea că, dacă știa că se va simți așa bine după o pauză, nu s-ar fi retras și ar fi revenit pe teren după numai 6 luni.
El consideră că încă este destul de pregătit, de puternic și de bun ca să poată apăra în Premier League. Știu sigur că acum degajează mult mai departe decât o făcea spre finalul carierei. Accidentările la gleznă și gambă l-au chinuit, dar acum se pare că nu mai are vreo problemă.", a spus Mark Schwarzer, pentru Optus Sport.
Petr Cech a intrat în istoria lui Chelsea, reușind să câștige 15 trofee alături de formația londoneză, printre care se numără o Ligă a Campionilor și 4 titluri în Premier League. Goalkeeper-ul ceh a păstrat poarta intactă în 228 de meciuri pentru trupa de pe Stamford Bridge în perioada 2004-2015, înainte să plece la rivala Arsenal.
Cech și-a anunțat retragerea anul trecut. Cu toate acestea, există o șansă ca goalkeeper-ul să-și pună din nou mănușile și să intre în poarta lui Chelsea, dacă va fi nevoie.
În ultimele două meciuri, Mendy a apărat poarta lui Chelsea și, cel mai probabil, așa se va întâmpla de acum înainte, cel puțin în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 20 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 20 ORE