Petr Cech a evoluat ultima oară în luna mai a anului 2019, pe vremea când apăra poarta lui Arsenal. Apoi, goalkeeper-ul de 38 de ani s-a retras și a primit un post de director tehnic la Chelsea, echipa pentru care a jucat 11 ani, între 2004 și 2015.
La începutul sezonului 2020/2021, Frank Lampard, managerul lui Chelsea, l-a inclus pe Cech pe lista jucătorilor care pot evolua în Premier League, dar și pentru echipa U23 a formației londoneze.
Iar acum, potrivit The Athletic, legendarul goalkeeper este aproape să revină pe teren. Mult așteptatul moment ar urma să aibă loc la meciul dintre Chelsea U23 și Tottenham U23, din Premier League 2, programat luni (ora 21:00).
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 8 MINUTE

Petr Cech, pregătit să revină în poartă, la 38 de ani!

Jurnaliștii britanici anunță că echipa de tineret a "albaștrilor" nu se va putea baza la partida de luni pe niciunul dintre portarii prezenți de obicei în lot. Lucas Bergstrom, portarul titular al lui Chelsea U23, a evoluat ieri pentru echipa U18 a londonezilor și va fi odihnit la confruntarea de luni.
În același timp, Karlo Ziger, aflat în prezent la prima echipă a lui Chelsea, ar trebui să efectueze un test suplimentar pentru COVID-19 pentru a juca luni, motiv pentru oficialii londonezilor nu vor să se complice și vor miza pe serviciile veteranului Petr Cech.
La ora actuală, Lampard se poate baza la Chelsea pe 4 portari, în afară de Cech: Edouard Mendy, Kepa, Willy Caballero și Karlo Ziger.
Portarul ceh s-a antrenat împreună cu ceilalți jucători începând din luna septembrie și este pregătit să apere din nou poarta "albaștrilor", chiar dacă nu se va întâmpla la echipa de seniori.
De-a lungul carierei, Petr Cech a adunat 494 de apariții în poarta lui Chelsea, reușind să cucerească 15 trofee. Printre acestea se numără 4 titluri în Premier League și o Ligă a Campionilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52