Jurnaliștii Eldesmarque susțin că fotbalistul englez, crescut în academia "cetățenilor", ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu în luna ianuarie. Foden, considerat unul dintre jucătorii de viitor ai naționalei Angliei, are în palmares 7 trofee, printre care două titluri de campion în Premier League.
Foden i-ar putea lua locul lui James Rodriguez, care a fost mai mult accidentat în actualul sezon. Columbianul se pare că a ieșit deja din planurile lui Zinedine Zidane, iar o despărțire de Real este inevitabilă în 2020.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2736791.jpg
Premier League
City a dat de pământ cu United în derbyul din Manchester! Haaland, al treilea hat-trick al sezonului
02/10/2022 LA 14:56

Foden, născut și crescut la Manchester City

Crescut în academia lui Manchester City, Foden a ajuns la prima echipă a campioanei Angliei în 2017, iar de atunci a bifat 50 de apariții și a înscris 9 goluri. Mijlocașul de 19 ani a punctat de două ori și a oferit două assist-uri în actualul sezon de UEFA Champions League, unde a prins 4 partide. Foden a adunat deja 15 selecții și la naționala de tineret a Angliei, alături de care a participat la Campionatul European din Italia și San Marino.
Manchester City se află pe locul 3 în Anglia, la 17 puncte în spatele liderului Liverpool. Formația lui Guardiola joacă astăzi (ora 18:30) pe terenul lui Arsenal, în etapa 17 din Premier League. Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Ronaldo, în cădere liberă! Cum arată topul celor mai valoroși fotbaliști din Premier League
19/09/2022 LA 11:23
Campionatul European UEFA
"România a făcut-o, o s-o facem și noi!" Care este planul lui Foden inspirat de naționala tricoloră
21/06/2021 LA 04:29