Cumpărat de Barcelona de la Liverpool în 2018 în schimbul sumei de 145 milioane de euro, mijlocașul brazilian a fost împrumutat în ultimul sezon la Bayern Munchen, alături de care a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League. În timp ce Coutinho este concentrat pentru meciul cu Lyon din semifinalele prestigioasei competiții, impresarii săi încearcă să-i stabilească viitorul pe termen lung.
Potrivit Sport.es, oficialii lui Arsenal le-au trimis calatanilor o nouă ofertă pentru Coutinho. Londonezii își doresc să-l aducă sub formă de împrumut, urmând ca apoi, dacă vor fi mulțumiți de prestațiile sale, să-l cumpere definitiv. Practic, este aceeași ofertă în urma căreia Coutinho a plecat la Bayern Munchen vara trecută. La vremea respectivă, bavarezii au plătit 8,5 milioane de euro pentru împrumutul lui Coutinho.
Campioana Germaniei a anunțat deja că nu va achita clauza de cumpărare definitivă, motiv pentru care Barcelona este dispusă acum să negocieze cu alte echipe.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM O ZI
Board-ul de pe Camp Nou și-ar dori să-l vândă din prima pe Coutinho, fără să mai aștepte un an. Din acest motiv, negocierile dintre Arsenal și Barca încă n-au ajuns la bun sfârșit. Agentul lui Coutinho, Kia Joorabchian, a declarat recent că există mai multe oferte pentru brazilian. În același timp, impresarul nu exclude ca mijlocașul să rămână în cele din urmă la Barcelona.

Coutinho, "dublă" și assist împotriva Barcelonei în UEFA Champions League

Coutinho a reușit să înscrie 21 de goluri în 76 de apariții pentru Barcelona, într-un sezon și jumătate petrecut pe Camp Nou. Internaționalul brazilian părea că și-a regăsit forma la Bayern Munchen, formație pentru care a marcat de 11 ori și a expediat 9 assist-uri în 36 de meciuri. Din păcate, o accidentare suferită în primăvară l-a ținut departe de teren mai bine de o lună și i-a îngreunat munca.
În ciuda puținelor minute pe care le-a primit din partea lui Flick în ultimele meciuri, Coutinho a avut o prestație excelentă în duelul din sferturile UEFA Champions League, chiar împotriva Barcelonei. Bavarezii s-au impus cu un zdrobitor 8-2 la Lisabona, iar Coutinho a reușit o "dublă" și o pasă decisivă.
Bayern va lupta pentru un loc în ultimul act miercuri (ora 22:00), împotriva lui Lyon, livetext pe Eurosport.ro.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38