Aubameyang mai are din contractul cu Arsenal mai puțin de 18 luni, iar gabonezul ar urma să semneze prelungirea contractului cu Tunarii, mai ales că obiectivul clubului este calificarea la ediția de anul viitor a Champions League. Chiar dacă debutul lui Mikel Arteta pe banca lui Arsenal este unul încurajator, Aubameyang nu are intenția de a semna pe termen lung.
Fostul atacant al Borussiei Dortmund, care a înscris 15 goluri pentru Tunari în acest sezon în toate competițiile, a fost la înălțime în derby-ul de aseară cu Manchester United. După meci, el a vorbit despre viitorul lui la Arsenal, precizând că este 100% alături de echipa lui: “Presei engleze îi place să vorbească despre asta tot timpul. Pentru moment, sunt aici, sunt 100% aici”, a spus gabonezul.

Arteta, despre victoria în fața rivalilor de la Man United

Premier League
Arteta, întrebat despre posibila plecare a lui Aubameyang de la Arsenal: "E normal"
24/02/2020 LA 06:19
Arsenal a reușit o primă repriză de excepție, iar în a doua parte a reușit să o blocheze pe United care nu și-a creat nicio ocazie cu adevărat importantă. Mikel Arteta obține primul său succes ca antrenor principal iar Arsenal este la 9 puncte în spatele celor de la Chelsea, echipa aflată pe poziția a 4-a. De partea cealaltă, United rămâne pe locul 5, cu 5 puncte sub Chelsea.
“Nu a fost acela planul, să stăm în propria jumătate în a doua repriză, dar trebuie să recunosc că suferim puțin la capitolul păstrării intensității în meci, intensitate pe care am avut-o în prima jumătate. Cred că va veni cu timpul, este parte din proces, modul în care ne antrenăm în prezent va vorbi în viitor”, a spus Arteta la finalul partidei.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 14 ORE
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03