În vârstă de 38 de ani, fostul mijlocaș al lui Liverpool și Napoli, printre alte multe echipe la care a evoluat, este de părere că franco-senegalezul Kalidou Koulibaly ar fi piesa finală a puzzle-ului care ar face din Liverpool o “echipă strosferică”. Andrea Dossena crede că transferul este realizabil în contextul actual al clubului italian la care evoluează Koulibaly.
Un posibil transfer al lui Koulibaly în Premier League a mai fost în trecut în atenția publicului, echipe ca Manchester United și Tottenham fiind interesate de evoluțiile fundașului central al lui Napoli. Potrivit lui Dossena, oficialii lui Napoli vor fi nevoiți să vândă câțiva jucători valoroși atunci când Serie A se va relua.
Dacă sezonul din Italia se reia, Napoli va avea o misiune grea în a obține calificarea în Champions League, așa că oficialii vor fi nevoiți să vândă câțiva jucători importanți – cei mai eligibili sunt Fabian Ruiz și Koulibaly. Lui Klopp îi mai lipsește doar o piesă din puzzle pentru a completa o echipă stratosferică, iar cuplul Koulibaly-Van Dijk ar putea deveni o barieră imposibil de trecut. De asemenea, Liverpool nu are probleme de natură economică, iar un astfel de transfer ar fi foarte bun pentru clubul englez – Andrea Dossena, pentru Radio Musica TV
Liga
Xavi are 6 ținte clare pentru perioada de mercato din vară! Fotbaliștii așteptați la Barcelona
09/05/2022 LA 07:22
Doseena nu e singurul care și-a exprimat părerea cu o posibilă mutare a lui Koulibaly pe Anfield. Fostul mijlocaș al Cormoranilor, Dan Hutchison, a vorbit de asemenea, pentru ESPN, despre cuplul Koulibaly – Van Dijk.
https://i.eurosport.com/2020/05/21/2821928.jpg
Dacă Koulibaly ajunge la Liberpool și joacă alături de Virgil van Dijk, cred că acolo se câștigă titlul. Nimeni nu e mai potrivit decât el, nu va mai exista un parteneriat ca acela. 28 de ani este o vârstă grozavă, se află într-un loc bun, e puternic, e lider. Ar face din Liverpool o echipă și mai greu de învins, e vorba despre o prezență fizică. Nu ai vrea să joci împotriva lui Van Dijk și Koulibaly – cum să te gândești, ca atacant, că poți trece de ei doi?
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona a început negocierile pentru fundașul dorit de Xavi! Cât ar trebui să o achite catalanii
04/05/2022 LA 11:12
Liga
Xavi vrea la Barcelona un fotbalist care a fost intangibil pentru forțele din Premier League
16/02/2022 LA 16:46