Fotbal
Premier League

"Piesa lipsă din echipa stratosferică". Transferul care face din Liverpool formația perfectă

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Liverpool

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
21/05/2020 la 15:22

Andrea Dossena, fost fotbalist la Liverpool și Napoli, este de părere că Kalidou Koulibaly ar reprezenta piesa lipsă a lui Klopp pentru a face din Liverpool o “echipă strosferică”.

În vârstă de 38 de ani, fostul mijlocaș al lui Liverpool și Napoli, printre alte multe echipe la care a evoluat, este de părere că franco-senegalezul Kalidou Koulibaly ar fi piesa finală a puzzle-ului care ar face din Liverpool o “echipă strosferică”. Andrea Dossena crede că transferul este realizabil în contextul actual al clubului italian la care evoluează Koulibaly.

Un posibil transfer al lui Koulibaly în Premier League a mai fost în trecut în atenția publicului, echipe ca Manchester United și Tottenham fiind interesate de evoluțiile fundașului central al lui Napoli. Potrivit lui Dossena, oficialii lui Napoli vor fi nevoiți să vândă câțiva jucători valoroși atunci când Serie A se va relua.

Premier League

Kalidou Koulibaly este fundașul pe care îl vrea Klopp. Concurența este, însă, acerbă

02/05/2020 LA 08:00
Dacă sezonul din Italia se reia, Napoli va avea o misiune grea în a obține calificarea în Champions League, așa că oficialii vor fi nevoiți să vândă câțiva jucători importanți – cei mai eligibili sunt Fabian Ruiz și Koulibaly. Lui Klopp îi mai lipsește doar o piesă din puzzle pentru a completa o echipă stratosferică, iar cuplul Koulibaly-Van Dijk ar putea deveni o barieră imposibil de trecut. De asemenea, Liverpool nu are probleme de natură economică, iar un astfel de transfer ar fi foarte bun pentru clubul englez – Andrea Dossena, pentru Radio Musica TV

Doseena nu e singurul care și-a exprimat părerea cu o posibilă mutare a lui Koulibaly pe Anfield. Fostul mijlocaș al Cormoranilor, Dan Hutchison, a vorbit de asemenea, pentru ESPN, despre cuplul Koulibaly – Van Dijk.

Dacă Koulibaly ajunge la Liberpool și joacă alături de Virgil van Dijk, cred că acolo se câștigă titlul. Nimeni nu e mai potrivit decât el, nu va mai exista un parteneriat ca acela. 28 de ani este o vârstă grozavă, se află într-un loc bun, e puternic, e lider. Ar face din Liverpool o echipă și mai greu de învins, e vorba despre o prezență fizică. Nu ai vrea să joci împotriva lui Van Dijk și Koulibaly – cum să te gândești, ca atacant, că poți trece de ei doi?

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Newcastle pregătește o mutare majoră. Unul dintre cei mai buni fundași din lume, primul transferat

27/04/2020 LA 09:22
Premier League

"Guardiola va cheltui 115 milioane de euro pe un fundaș" Koulibaly, principalul vizat de Man City

13/10/2019 LA 10:20
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueLiverpoolKalidou Koulibaly
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

The Emirates FA Cup

Cupa Angliei revine pe Eurosport. S-a anunțat programul sferturilor de finală

PESTE 41 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Mircea Bornescu

00:27:58

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe