Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Piesa lipsă din echipa stratosferică". Transferul care face din Liverpool formația perfectă

Irina Aldea

Publicat 21/05/2020 la 17:28 GMT+3

Andrea Dossena, fost fotbalist la Liverpool și Napoli, este de părere că Kalidou Koulibaly ar reprezenta piesa lipsă a lui Klopp pentru a face din Liverpool o “echipă strosferică”.

Liverpool

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 38 de ani, fostul mijlocaș al lui Liverpool și Napoli, printre alte multe echipe la care a evoluat, este de părere că franco-senegalezul Kalidou Koulibaly ar fi piesa finală a puzzle-ului care ar face din Liverpool o “echipă strosferică”. Andrea Dossena crede că transferul este realizabil în contextul actual al clubului italian la care evoluează Koulibaly.
Un posibil transfer al lui Koulibaly în Premier League a mai fost în trecut în atenția publicului, echipe ca Manchester United și Tottenham fiind interesate de evoluțiile fundașului central al lui Napoli. Potrivit lui Dossena, oficialii lui Napoli vor fi nevoiți să vândă câțiva jucători valoroși atunci când Serie A se va relua.
Dacă sezonul din Italia se reia, Napoli va avea o misiune grea în a obține calificarea în Champions League, așa că oficialii vor fi nevoiți să vândă câțiva jucători importanți – cei mai eligibili sunt Fabian Ruiz și Koulibaly. Lui Klopp îi mai lipsește doar o piesă din puzzle pentru a completa o echipă stratosferică, iar cuplul Koulibaly-Van Dijk ar putea deveni o barieră imposibil de trecut. De asemenea, Liverpool nu are probleme de natură economică, iar un astfel de transfer ar fi foarte bun pentru clubul englez – Andrea Dossena, pentru Radio Musica TV
Doseena nu e singurul care și-a exprimat părerea cu o posibilă mutare a lui Koulibaly pe Anfield. Fostul mijlocaș al Cormoranilor, Dan Hutchison, a vorbit de asemenea, pentru ESPN, despre cuplul Koulibaly – Van Dijk.
Liverpool
Dacă Koulibaly ajunge la Liberpool și joacă alături de Virgil van Dijk, cred că acolo se câștigă titlul. Nimeni nu e mai potrivit decât el, nu va mai exista un parteneriat ca acela. 28 de ani este o vârstă grozavă, se află într-un loc bun, e puternic, e lider. Ar face din Liverpool o echipă și mai greu de învins, e vorba despre o prezență fizică. Nu ai vrea să joci împotriva lui Van Dijk și Koulibaly – cum să te gândești, ca atacant, că poți trece de ei doi?
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo