Liverpool va înlătura orice discuții legate despre posibilitatea ca Jurgen Klopp să menajeze jucătorii de bază în cele 9 meciuri rămase de disputat din acest sezon, anunță The Times. Cei de la Liverpool vor să-și anunțe poziția la întâlnirea cluburilor din Premier League, programată pentru luni.
Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, a decis să folosească cea mai puternică echipă disponibilă pentru fiecare partidă rămasă de disputat. Zvonurile că Liverpool va juca finalul de sezon cu "frâna de mână trasă" i-au contrariat pe oficialii clubului de pe Anfield.

Planul celor de la Liverpool

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Liverpool are 25 de puncte avans în clasament și mai are nevoie de 2 victorii pentru a câștiga primul titlu de campioană după 30 de ani. Un șef executiv al unui club din prima ligă, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a sugerat săptămâna aceasta că Liverpool va apela la juniorii de la club pentru meciurile rămase de disputat din momentul în care titlul va fi adjudecat matematic.
O asemenea variantă a fost respinsă de către cei de la Liverpool. Aston Villa și Brighton sunt singurele 2 cluburi amenințate cu retrogradarea cu care Liverpool mai are de jucat. Liverpool va oferi garanții la întâlnirea de luni a cluburilor că nu va folosi o echipă "slabită" când fotbalul va reveni.
Cele 2 instanțe în care Liverpool a ales să joace cu echipa secundă a clubului în acest sezon au avut circumstanțe foarte diferite. Primul caz a fost când Liverpool trebuia să joace în zile consecutive în Carabao Cup și la Campionatul Mondial al Cluburilor. Apoi, în CUpa Angliei cu Shrewsbury Town când clubul avea programată vacanța de iarnă iar aceasta s-a sincronizat cu rejucarea meciului.
Liverpool mai are de jucat cu Everton, Crystal Palace, Manchester City, Burnley, Arsenal, Chelsea și Newcastle pe lângă cele 2 echipe menționate. Liverpool are posibilitatea de a bate recordul de puncte, 100, stabilit în urmă cu 2 ani de Manchester City. Echipa lui Jurgen Klopp are 82 de puncte, având 27 de victorii, un singur egal și o înfrângere în actualul sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25