The Athletic oferă ultimele informații legate de posibilitatea ca neamțul să ajungă pe Anfield începând din vară. Publicația britanică susține că Werner are șanse mari să fie cumpărat de Liverpool, având în vedere clauza de reziliere accesibilă (51 milioane de lire) și stilul său de joc care s-ar potrivi perfect în faza ofensivă a "cormoranilor".
Pentru ca transferul să se materializeze, oficialii lui Liverpool vor trebui să le facă o ofertă celor de la Leipzig până la o anumită dată din luna aprilie. Lucrurile s-ar putea schimba însă din cauza epidemiei de coronavirus care a afectat toate campionatele puternice din Europa. Sursa citată susține că, momentan, negocierile se află în așteptare, până când situația va reveni la normal.
În prezent, nu se știe când se va încheia sezonul curent și încă nu s-a stabilit ce se va întâmpla cu jucătorii ale căror contracte expiră pe 30 iunie. În această situație delicată se află și Werner, unul dintre oamenii de bază ai lui Leipzig.
Premier League
Darwin Nunez, ce gafă! "Nu înţeleg nimic din ce spune Klopp"
IERI LA 11:47
https://i.eurosport.com/2020/03/11/2793098.jpg

Sancho, planul de urgență al lui Liverpool

The Athletic este de părere că Liverpool nu-l va transfera și pe Jadon Sancho, deși tânărul jucător a demonstrat că are potențial să joace în Premier League. Jurnaliștii britanici consideră că singurul caz în care "cormoranii" îl vor cumpăra pe atacantul de bandă al Borussiei Dortmund va fi dacă Real Madrid îl va transfera pe Sadio Mane, așa cum s-a vehiculat în ultima vreme.
Altfel, oficialii de pe Anfield nu vor fi de acord să plătească uriașa sumă de 120 milioane de euro cerută pentru Sancho, pentru ca tânărul englez să fie doar rezervă. Momentan, negocierile dintre Real și Liverpool nu au prins contur, totul bazându-se pe speculații din presa britanică.
https://i.eurosport.com/2020/02/28/2786026.jpg
Liverpool este foarte aproape să câștige primul titlu de campioană a Angliei, după o pauză de 30 de ani. Cu 9 etape rămase din sezonul curent, "cormoranii" se află tot pe primul loc în Premier League, cu un avans de 25 de puncte față de Manchester City. Această performanță extraordinară a formației lui Klopp se datorează într-o mare măsură "trio-ului" ofensiv Salah - Firmino - Mane, care amenință orice apărare adversă.
Împreună, cei 3 atacanți au înscris 38 de goluri în stagiunea curentă din Premier League și au oferit 20 de assist-uri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
van Dijk sare în apărarea lui Trent Alexander-Arnold după golul de aseară. "Îi cunoaștem calitățile"
IERI LA 11:20
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
04/10/2022 LA 17:17