După înfrângerea rușinoasă cu Sheffield United, Chelsea a obținut trei puncte importante aseară, cu Norwich. Jocul însă nu a convins, Pulisic&Co marcând o singură dată împotriva celei mai slabe formații din Anglia, singura care de etape bune nu mai speră la rămânerea pe prima scenă a fotbalului britanic.
Deși în prezent are 4 puncte peste Leicester și United, ocupantele locurilor 4-5, pe Chelsea o așteaptă un program infernal. În weekend joacă împotriva lui United în semifinalele Cupei, în direct la Eurosport, pentru ca apoi să meargă pe Anfield, pentru penultima dispută din campionat. Ultima rundă i-o aduce în față pe Wolves, o echipă excelentă pe fază defensivă și care are în Adama Traore și Diogo Jota doi jucători letali pe contra-atac.
Ashley Cole se teme, evident, în primul rând de duelul cu Liverpool, mai ales că partida va fi una cu o însemnătate aparte: "cormoranii" vor primi titlul de campioană. Fostul fundaș stânga a glumit, însă, exprimându-și speranța că băieții lui Klopp vor sărbători momentul decernării medaliilor, urmând a avea o prestație similară cu cea din meciul cu City. La prima partidă după ce și-a asigurat matematic titlul, după o pauză de 30 de ani, Liverpool a fost surclasată de trupa lui Guardiola, scor 4-0.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14
"Pe Chelsea o așteaptă două confruntări foarte grele, împotriva unori adversari de mare valoare. Te duci pe Anfield când Liverpool primește trofeul de campioană...să sperăm că vor petrece din nou în oraș și nu îi va interesa foarte mult partida. Chelsea trebuie să fie nemiloasă și să fie mult mai organizată. Trebuie să intre în partidă cu o tactică defensivă, în primul rând de acest aspect trebuie să aibă grijă", a spus Ashley Cole pentru Sky Sports.

Cu cine mai au de jucat ocupantele locurilor 3, 4 și 5 din Premier League

Chelsea (63 puncte)
  • Liverpool (deplasare)
  • Wolverhampton (acasă)
Leicester (59 puncte)
  • Sheffield United (acasă)
  • Tottenham (deplasare)
  • Manchester United (acasă)
Manhcester United (59 puncte)
  • Crystal Palace (deplasare)
  • West Ham (acasă)
  • Leicester (deplasare)
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este adus de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34