Se vorbește doar despre intenția lui City de a-l aduce pe Erling Haaland în această vară, însă conducerea clubului are în acest moment altă prioritate, conform surselor Eurosport UK.
Conducerea clubului de pe Etihad vrea să prelungească contractele a trei membri extrem de importanți în lotul pregătit de Pep Guardiola: Kevin de Bruyne, Phil Foden și Raheem Sterling.

Manchester City își consolidează viitorul pe termen lung

Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52
Clubul a oferit noi contracte, cu salarii mai bune, celor trei fotbaliști iar sursele Eurosport arată că negocierile cu De Bruyne și Foden sunt la un nivel avansat iar cele două părți sunt aproape să ajungă la un acord. Există speranța că și Sterling va cădea de acord în cele din urmă.
Pep Guardiola a vorbit în acest weekend despre situația financiară delicată cauzată de pandemia de coronavirus, care nu va permite clubului să aducă un atacant.
Manchester City vrea să transmită în următoarele săptămâni, public, că nu este dispusă să plătească suma imensă cerută de Borussia Dortmund pentru Erling Haaland, undeva la peste 100 de milioane de euro.
Astfel, conducerea este conștientă că reconstrucția lui Guardiola are nevoie de prelungirea contractelor pentru jucătorii piloni ai echipei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33