Se vorbește doar despre intenția lui City de a-l aduce pe Erling Haaland în această vară, însă conducerea clubului are în acest moment altă prioritate, conform surselor Eurosport UK.
Conducerea clubului de pe Etihad vrea să prelungească contractele a trei membri extrem de importanți în lotul pregătit de Pep Guardiola: Kevin de Bruyne, Phil Foden și Raheem Sterling.

Manchester City își consolidează viitorul pe termen lung

Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
ACUM 4 ORE
Clubul a oferit noi contracte, cu salarii mai bune, celor trei fotbaliști iar sursele Eurosport arată că negocierile cu De Bruyne și Foden sunt la un nivel avansat iar cele două părți sunt aproape să ajungă la un acord. Există speranța că și Sterling va cădea de acord în cele din urmă.
Pep Guardiola a vorbit în acest weekend despre situația financiară delicată cauzată de pandemia de coronavirus, care nu va permite clubului să aducă un atacant.
Manchester City vrea să transmită în următoarele săptămâni, public, că nu este dispusă să plătească suma imensă cerută de Borussia Dortmund pentru Erling Haaland, undeva la peste 100 de milioane de euro.
Astfel, conducerea este conștientă că reconstrucția lui Guardiola are nevoie de prelungirea contractelor pentru jucătorii piloni ai echipei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
După Man City, un alt club uriaș din Anglia vrea să-l întoarcă pe Lewandowski din drumul spre Real
ACUM 16 ORE
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
IERI LA 05:00