Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planul lui Liverpool pentru revenirea sezonului de Premier League! De ce se tem "cormoranii"

Sebastian Ujica

Publicat 16/04/2020 la 19:00 GMT+3

Cei de la Liverpool sunt siguri că vor câștiga primul titlu după 30 de ani!

Mohamed Salah - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Conform spuselor lui James Pearce de la The Athletic, cei de la Liverpool pleacă de la prezumția că sezonul se va relua în a doua jumătate a lunii iunie, însă acest lucru depinde de cum va evolua pandemia de COVID-19 în Marea Britanie. Totuși, cei de la Liverpool nu se tem de perspectiva ca sezonul să fie abandonat și sunt siguri că vor câștiga titlul până la urmă.
Teama cea mare legată de planurile pe termen lung, atât pentru Liverpool cât și pentru celelalte cluburi, este ca sezonul următor să nu fie întrerupt la rândul său dacă pandemia va avea o nouă izbucnire.
O lovitură primită de Liverpool este legată de noua baza de antrenament de la Kirkby care a costat 50 de milioane de lire sterline. Lucrările de amenajare au fost întrerupte din cauza stării de urgență astfel că echipa va continua să se antreneze la Melwood când va trece actualul sezon.

Stop transferuri

Cei de la The Athletic mai scriu că Liverpool a sistat orice discuții legate de piața de transferuri, astfel că venirea lui Timo Werner devine una incertă. Cei de la Liverpool evită să facă planuri pentru sezonul următor până când vor afla cum se va încheia actuala stagiune. În plus, Liverpool nu se află într-o situație financiară îngrijorătoare așa cum vor fi multe cluburi. Astfel, Liverpool ar putea să aibă opțiune pe care nu le-ar fi anticipat, dacă anumite cluburi vor fi nevoite să vândă la preț mai mic jucători pentru a supraviețui.
Principalele 2 posturi pe care Liverpool vrea să aducă jucători sunt cea de atacant și cea de fundaș stânga, back-up pentru Andy Robertson. Alte mutări depind de decizia care va fi luată în ceea ce îi privește pe Xherdan Shaqiri și Dejan Lovren, jucători care s-ar putea să plece în vară, însă doar dacă vor veni oferte tentante pentru club.
Un jucător pe care Jurgen Klopp se va baza și în sezonul viitor este Naby Keita. Deși acesta nu a avut prestațiile așteptate, în primul rând din cauza accidentărilor, mijlocașul de 25 are parte în continuare de încrederea lui Jurgen Klopp. La fel este și cazul lui Takumi Minamino, japonezul urmând să aibă un rol mai important la echipă după reluarea campionatului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo