City nu a reușit să țină pasul cu Liverpool în acest sezon iar cormoranii au cucerit titlul cu șapte etape înainte de final. City a adunat 100 respectiv 98 de puncte în ultimele două sezoane din Premier League însă în acest sezon echipa lui Klopp a fost cu mult peste ei.
Acum Guardiola este pregătit să cheltuiască serios pentru ca City să fie din nou o contracandidată serioasă la titlu. ”Unii jucători trebuie să fie înlocuiți”, a recunoscut spaniolul.
Guardiola va discuta despre obiectivele în această perioadă de transferuri cu Khaldoon Al-Mubarak și a declarat că va căuta să aducă noi jucători: ”Va trebui să facem asta în unele zone, din cauza unei lipse de calitate, dar din cauza absenței lui Vincent Kompany sau David Silva. În același timp, Fernandinho și Sergio Aguero mai au doar un an de contract”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Nu știu dacă ei își vor prelungi sau nu. Dar unii jucători trebuie înlocuiți. Nu este un dezastru, face parte din fotbal, este o situație normală. Se întâmplă și în alte părți. Jucătorii care sunt considerați importanți pentru club decid să pleacă, nu mai vor să fie acolo și așa a fost și cu Leroy Sane”, a completat Pep.

Pep Guardiola, dispus să-și aplaude rivalii în Premier League

Tehnicianul spaniol al cetățenilor a declarat după ce Liverpool a câștigat titlul în Premier League că este singurul lucru cinstit pe care-l pot face în acest moment, să-și aplaude rivalii și să le ofere garda de onoare după un sezon pe care l-au dominat clar: "Vom oferi garda de onoare, desigur. Mereu primim Liverpool într-un fel incredibil. Nu se pot plânge din acest punct de vedere. Vom acorda garda de onoare pentru că o merită", a spus Pep Guardiola.
Momentul atât de așteptat de fanii cormoranilor va avea loc joi, de la ora 22.15. Meciul dintre Manchester City și Liverpool se va putea vedea în direct pe Eurosport 1. Când a avut loc premiera a ceea ce reprezintă azi tradiție în Premier League? În 1955, atunci când Manchester United a oferit prima gardă de onoare rivalilor de la Chelsea. United a continuat tradiția în 1991, atunci când au aplaudat titlul câștigat de Arsenal. United are o istorie curată din acest punct de vedere. Diavolii roșii au făcut la fel și la titlul din 2005 al rivalilor de la Chelsea. Pentru a-i răsplăti, Chelsea a făcut la fel pentru United doi ani mai târziu.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52