Conform Daily Mail, Departamentul pentru Cultură, Media și Sport al guvernului britanic a depus propuneri oficiale prin care se cere întoarcerea fanilor pe stadioane în decembrie, când rata infectării cu coronavirus este așteptată să scadă.
În prezent, este interzisă prezența la orice fel de eveniment sportiv în Anglia, țara fiind în carantină totală. Totuși, de îndată ce carantina se va încheia pe 2 decembrie, guvernul poate lua în considerare un sistem cu patru niveluri în funcție de ratele de infectare din diferite zone.

Care este planul pentru revenirea fanilor

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 17 ORE
Conform acestui plan, care nu este încă aprobat, cluburile din zonele mai puțin afectate ar putea permite prezența fanilor pe stadioane pentru prima oară din martie. În primele patru ligi, cluburile insistă că vor fi pregătite să redeschidă arenele imediat ce vor primi aprobarea guvernului.
”Mi-ar plăcea să văd suporterii noștri la un eveniment test în decembrie”,a declarat Neil Hart, director executiv la Burnley, clubul său jucând cu Wolves pe 19 decembrie „i apoi cu Sheffield United pe 28 decembrie.
Cluburile au cerut ca arenele să fie umplute la o capacitate de 30% de îndată ce primesc aprobarea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31