Conform Daily Mail, Departamentul pentru Cultură, Media și Sport al guvernului britanic a depus propuneri oficiale prin care se cere întoarcerea fanilor pe stadioane în decembrie, când rata infectării cu coronavirus este așteptată să scadă.
În prezent, este interzisă prezența la orice fel de eveniment sportiv în Anglia, țara fiind în carantină totală. Totuși, de îndată ce carantina se va încheia pe 2 decembrie, guvernul poate lua în considerare un sistem cu patru niveluri în funcție de ratele de infectare din diferite zone.

Care este planul pentru revenirea fanilor

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Conform acestui plan, care nu este încă aprobat, cluburile din zonele mai puțin afectate ar putea permite prezența fanilor pe stadioane pentru prima oară din martie. În primele patru ligi, cluburile insistă că vor fi pregătite să redeschidă arenele imediat ce vor primi aprobarea guvernului.
”Mi-ar plăcea să văd suporterii noștri la un eveniment test în decembrie”,a declarat Neil Hart, director executiv la Burnley, clubul său jucând cu Wolves pe 19 decembrie „i apoi cu Sheffield United pe 28 decembrie.
Cluburile au cerut ca arenele să fie umplute la o capacitate de 30% de îndată ce primesc aprobarea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52