Articol scris de Alex Ivan
La vârsta de 17 ani, Cristiano Ronaldo a făcut primii pași în lumea fotbalului profesionist. Acesta a devenit ulterior unul dintre cei mai mari jucători din istorie. După ce a părăsit-o pe Sporting Lisabona la 18 ani, portughezul s-a alăturat celor de la Manchester United în anul 2003 și a rămas pe Old Trafford până în 2009.
În cele șase sezoane petrecute pe Old Trafford, Ronaldo a cucerit trei titluri de campion, UEFA Champions League și Balonul de Aur. După retragerea lui Sir Alex Ferguson în 2013, United a cunoscut o perioadă nefastă și nu a mai câștigat vreun titlu de campioană.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 11 ORE

Chevrolet vrea-l aducă pe Ronaldo înapoi la Manchester United

La 11 ani de la plecarea sa, “diavolii roșii” vor să-l repatrieze pe Cristiano Ronaldo și să revină la statutul de gigant în fotbalul european. Chevrolet, sponsorul principal al formației de pe Old Trafford, își dorește să pună umărul la realizarea acestei mutări impresionante.
În ciuda contra-performanțelor din teren, United rămâne un brand uriaș la nivel global. Chevrolet a devenit principalul sponsor al “diavolilor” în 2014 și plătește sume enorme pentru a-și imprima logo-ul pe tricourile echipei. Contractul dintre cele două părți este în valoarea de 54,5 milioane de euro și este printre cele mai profitabile din lumea fotbalului. Beneficiile comerciale ale transferului starului portughez reprezintă principalul obiectiv pentru Chevrolet.
Imediat de la venirea acestuia în Seria A, Juventus a înregistrat un profit enorm, care a crescut cu 30% în prima săptămână de la transferul său. Andrea Agnelli, actualul președinte al “Bătrânei Doamne”, este nepotul lui Giovanni Agnelli, unul dintre fondatorii Fiat în 1899. Astăzi, întreaga familiei deține 30% din acțiunile grupului FCA (Fiat Chrysler Automobiles) și 64% din acțiunile de la Juventus.

Manchester United vrea să dea o lovitură de imagine prin transferul lui Cristiano Ronaldo

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a fost văzut ca un mare succes pe plan comercial. Manchester United își dorește să urmeze exemplul italienilor și să dea astfel o puternică lovitură de imagine. De asemenea, portughezul ar reprezenta un plus și pe plan sportiv și ar putea să-i ajute pe “diavoli” să se redreseze.
Conform mai multor surse din presa internațională, Chevrolet este dispusă să facă eforturi financiare considerabile pentru transferul lui Ronaldo. United va trebui să-i ofere acestuia un salariu imens și se va lupta pentru semnătura lui cu Paris Saint Germain, care este și ea interesată de serviciile atacantului lusitan.
Ronaldo câștigă în prezent 31 de milioane de euro pe sezon la Juventus. Rămână de văzut dacă portughezul își va dori să revină la primul său club important din carieră.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 18 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38