Potrivit Daily Mail, echipele din Anglia au amânat semnarea contractelor pentru turneele de pregătire din China, desfășurate pe perioada verii. În ultimii ani, Manchester City, Manchester United, Tottenham și alte cluburi importante din Premier League și-au obișnuit suporterii cu meciuri amicale spectaculoase, organizate în China.
Coronavirusul este principalul subiect de interes la nivel mondial în acest moment, după ce peste 24.000 de oameni au fost afectați, iar 500 au decedat. Cazurile de epidemie au fost raportate în 25 de țări, însă China rămâne cea mai afectată dintre ele. În aceste condiții, oficialii cluburilor din Premier League nu s-au grăbit să-și finalizeze planurile pentru vara viitoare, din perspectiva turneelor amicale de pe continentul asiatic.
În ultimii ani, prezența în China era deja confirmată pânâ în acest moment de echipele din Anglia, însă acum nu este cazul. Potrivit sursei citate, cel puțin un club din Premier League a întrerupt, temporar, orice călătorie în scop de afaceri în regiunile infestate cu coronavirus.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 15 ORE
Din cauza coronavirusului, mai multe evenimente sportive organizate în China vor fi amânate de Federația Sportivă din Shanghai, până când epidemia va lua sfârșit.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 16 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 17 ORE